main logo
568

Bentley ar putea lansa un SUV coupe cu o motorizare de peste 600 CP

Bentley nu exclude lansarea unui SUV coupe. Viitorul model ar urma să poarte numele de Bentayga Sport și, conform zvonurilor, debutul său este programat pentru anul viitor.

Bentley ar putea lansa un SUV coupe cu o motorizare de peste 600 CP

SUV-urile coupe încep să apară sub diverse logo-uri, iar clienții sunt atrași, din ce în ce mai mult, de formele sportive ale acestor modele, transmite Știri.md cu referire la automarket.ro.

Conform unor zvonuri, Bentley pregătește un SUV coupe bazat pe actualul Bentayga. Voci apropiate companiei spun că viitorul model va debuta în 2019 sub denumirea de Bentayga Sport.

Informațiile au apărut la doar câteva zile de la declarațiile lui Stefan Sielaff, designerul șef Bentley. Acesta spunea că producătorul britanic pregătește un SUV de performanță cu design nou. Astfel, viitorul Bentayga Sport ar urma să vină și cu modificări importante în materie de resurse și performanțe.

În prezent, Bentley Bentayga este disponibil cu patru motorizări. Clienții pot opta pentru un motor diesel de 4.0 litri de 435 de cai putere sau pentru două propulsoare pe benzină (V8 de 4.0 litri și 550 CP și W12 de 6.0 litri și 600 CP). Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, britanicii au introdus și o versiune plug-in hybrid cu 450 de cai putere și autonomie în modul electric de 50 de kilometri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării