main logo
1020

Avertizare: Trafic infernal din cauza unui magazin Kaufland în Capitală

Trafic infernal din cauza unui magazin Kaufland în Chișinău. Avertizarea vine din partea reprezentantului PSRM în CMC, Alexandru Odinţov, care explică cuvintele sale prin calcule.

Avertizare: Trafic infernal din cauza unui magazin Kaufland în CapitalăTrafic infernal din cauza unui magazin Kaufland în Capitală.

Socialistul a menționat că străzile Bogdan Voievod și Kiev sunt deja extrem de supraîncărcate, chiar și în afara orelor de vârf, iar hipermarketul va adăuga la acest flux încă 400-500 de mașini suplimentare pe oră. 

În același timp, orele de vârf ale cumpărătorilor vor fi de la ora 18:00 la ora 20:00, când oamenii pleacă de la muncă spre casă. Anume în aceste momente pe străzile respective se formează cele mai mari blocaje în trafic.

Consilierul susține că soluția ideală ar fi stoparea construcției magazinului și construirea unui scuar în jurul bisericii din apropiere, iar agentul economic să se aleagă cu alt teren amplasat comod pentru orășeni și business.

Totodată, Odințov susține că e nevoie de un drum de ocolire a zonei de către șoferii care trec spre Ciocana și îndeamnă compania Kaufland să susțină astfel de proiecte de infrastructură necesare Capitalei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării