main logo
1846

Atac fără precedent la adresa familiei lui Michael Schumacher

Familia lui Michael Schumacher nu a oferit nicio informaţie concretă despre starea de sănătate a marelui campion, dar un apropiat de-ai lui Schumi a surprins în documentarul "În căutarea adevărului".

Atac fără precedent la adresa familiei lui Michael Schumacher

Philippe Streiff, un fost pilot de Formula 1, ajuns la 66 de ani, rupe tăcerea despre septuplul campion mondial. „Trebuie să fie în patul său, într-o stare deplorabilă. Se pare că a pierdut foarte multe kilograme. Nu înţeleg ideea de a ţine un soţ sau un tată într-o asemenea stare”, susţine francezul, citat de Gala, transmite Știri.md cu referire la as.ro.

Mick Schumacher, detalii în premieră despre documentarul în care apare Michael Schumacher

Fiul septuplului campion mondial de Formula 1 anunţă că filmul care va fi lansat în această lună, „Pilot, idol, legendă”, va fi unul extraordinar.

Pilotul de 22 de ani a recunoscut că atât el, cât şi ceilalţi membri ai familiei, au fost intervievaţi de regizorii documentariului care va fi lansat de Netflix pe 15 septembrie.

„Voi apărea şi eu în acest documentar. Am răspuns întrebărilor, da. Cred că sunt multe lucruri care merită să fie văzute. Este un documentar special şi cred că va fi emoţionant pentru toţi cei care îl vor urmări„, a declarat Mick Schumacher, citat de Daily Star.

Se pare că toţi apropiaţii fostului mare campion din Formula 1 vor oferi detalii necunoscute până acum. Nu lipsesc mărturiile soţiei Corinna, ale celor doi copii şi ale tatălui Rolf Schumacher.

În documentar apar imagini rare din cadrul familiei, dar şi povestiri ale lui Mika Hakkinen, David Coulthard, Sebastian Vettel, Damon Hill, Jean Todt, Bernie Ecclestone, Luca di Montezemolo şi Flavio Briatore.

„A fost grozavă și suficient de curajoasă pentru a ne lăsa să facem ceea ce am vrut, așa că i-am respectat și păstrat limitele. O femeie foarte inspirată, caldă, care ne-a făcut o impresie excelentă” au mai spus Vanessa Nocker, cea care a regizat filmul alături de Hanns-Bruno Kammertons şi michael Wech.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării