main logo
9826

Anunţul momentului despre Michael Schumacher: Vestea este dezolantă

Preşedintele FIA, Jean Todt, a dezvăluit că-l vizitează cel puţin de două ori pe lună pe fostul pilot Michael Schumacher, care este în recuperare după accidentul grav suferit în 2013.

Anunţul momentului despre Michael Schumacher: Vestea este dezolantă

“Îl văd pe Michael cel puţin de două ori pe lună. Nu îl las în pace. Pe el, pe Corinna, familia... am avut atât de multe experienţe împreună... Frumuseţea a ceea ce am trăit este parte din noi şi continuă”, a spus Todt, transmite Știri.md cu referire la b1.ro.

Jean Todt spunea că Schumi nu va mai fi ca înainte

Boss-ul din Formula 1 spunea, anul trecut, că nu crede că sunt şanse ca fostul pilot să ajungă să fie în aceeaşi formă ca înainte de accident.

“L-am văzut pe Michael săptămâna trecută. Se luptă. Dumnezeule, ştim că a suferit un accident teribil la schi, care i-a cauzat multe probleme. Dar el are alături o soţie extraordinară, îi are pe copii, are asistente şi tot ce îi putem dori este tot ce e mai bine pentru el şi pentru familia sa.

Tot ce pot face eu este să le fiu aproape până când voi putea face ceva, iar apoi voi face acel lucru. Cred că acesta este maximum pentru el. Dacă sunt şanse să îl vedem cum era înainte de accident? Nu cred asta”, a zis Todt la momentul respectiv.

Schumacher se recuperează la reşedinţa din Elveţia

Jean Todt, care era director sportiv la Ferrari în perioada în care Schumacher a câştigat 5 din cele 7 titluri mondiale din carieră, este un apropiat al germanului.

Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi în 2013.

A fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală.

Începând cu data de 9 septembrie 2014 a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

Abonează-te la Știri.md pe Telegram pentru a afla rapid noutățile: https://t.me/stirimd

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării