main logo
1402

Aceasta este cea mai sigură mașină din lume. Nu, nu este Volvo

NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) a desemnat cea mai sigură mașină în urma testelor de siguranță efectuate luna aceasta.

Aceasta este cea mai sigură mașină din lume. Nu, nu este Volvo

Astfel, Tesla Model 3 este mașina care prezintă cel mai mic risc de rănire pentru cei aflați la bord, relatează Știri.md cu referire la autoexpert.ro.

Cu numeroase obstacole în producție, cu întârzieri care i-au convins pe mulți să ceară banii de avans înapoi, cu un interior demn de o mașină low cost a companiei, cu erori majore în funcționare și defecte de fabricație, Tesla Model 3 a fost desemnată cea mai sigură mașină din lume.

Automobilul supus testelor NHTSA prezintă cel mai mic risc de rănire pentru ocupanți în caz de accident, datorită modului inteligent în care a fost proiectată. Celula rezervată pasagerilor este una foarte rezistentă, iar pachetul de baterii este foarte bine protejat. Centrul de greutate coborât și liniile curbate sporesc siguranța la bord și reduc riscul de răsturnare.

Cu numeroase airbag-uri și zone deformabile care preiau energia în cazul unui impact, Tesla Model 3 rămâne cel mai accesibil model din gama constructorului din Silicon Valley.

Pe locurile 2 și 3 sunt tot două modele Tesla: Model X și Model S.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării