main logo
1076

Accident înfiorător, filmat: Un șofer intră ca o ghiulea pe contrasens

Zăpada care a căzut din plin în această săptămână aduce o mulţime de probleme. În judeţul Caraş-Severin, staţiunile Muntele Mic şi Semenic sunt izolate.

Accident înfiorător, filmat: Un șofer intră ca o ghiulea pe contrasens

Totul este alb şi la Rânca sau la Cavnic. În Baia Mare, şcolile rămân închise, iar avalanşele produse în Apuseni restricţionează circulaţia. Pe de altă parte, un tânăr de 20 de ani, a murit miercuri dimineaţa în judeţul Giurgiu după ce a pierdut controlul volanului pe şoseaua îngheţată, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Accidentul provocat de el este cu adevărat înfiorător. Atenţie, urmează scene cu un puternic impact emoţional!

Maşina condusă cu viteză potrivit poliţiştilor a intrat ca o ghiulea pe contrasens unde a spulberat două autoturisme. Şoferul care a provocat accidentul a murit pe loc iar ceilalţi doi au fost răniţi.

În schimb un alt conducător auto rămâne pe loc - îngheţat de spaimă - în faţa unui TIR care derapează pe Drumul European 60, în judeţul Braşov. Din fericire, mastodontul a revenit în siguranţă pe sensul lui de mers.

Este rău peste tot în ţară. În ultimele 24 de ore s-au produs 3 avalanşe în Apuseni. Drumul de acces în satul de vacanţă Vârtop a fost blocat de zăpada revărsată. Salvamontiştii avertizează că astfel de fenomene sunt frecvente în această perioadă.

În Caraș Severin zăpada viscolită a înghiţit case şi maşini. Aici peste zi a fost cod portocaliu de vreme rea iar drumurile care duc spre staţiunile Muntele Mic şi Semenic au fost închise.

Romeo Dunca, om de afaceri: „Nu poate urca nimeni, nici salvamontul. În momentul de faţă nu poate urca nimic”.

Unii proprietari de pensiuni s-au trezit cu uşile blocate de nămeţi, iar reţeaua electrică a cedat.

Localnic: „Aici suntem la etajul unu, iar aici e terasă, a ajuns la doi metri, acolo se vede ceva. Afară în schimb nu se vede nimic”.

Porţiunea de pe Transalpina care face legătura între staţiunea Rânca şi oraşul Novaci a fost şi ea închisă după ce câţiva tineri s-au aventurat pe drumul cu vizibilitate zero. I-au salvat drumarii.

Şcolile din Baia Mare vor fi închise joi şi vineri iar 25 de mii de elevi vor sta acasă. Pe şoselele din Maramureş se circulă infernal, maşinile au ieşit în decor ori au rămas blocate cu orele în zăpadă. Un şofer de TIR a fost amendat de poliţişti pentru că avea anvelopele de iarnă, uzate.

Pasul Gutâi e în aceste momente o reală piatră de încercare pentru toţi şoferii. De mai bine de 24 de ore ninge neîncetat, iar pe marginea drumului omătul depăşeşte un metru.

La Cavnic sunt munţi de zăpadă chiar pe drum. În pasul Tihuța se circulă în condiţii de iarnă, iar asta din cauza viscolului puternic care aduce zăpadă de pe marginea drumului pe partea carosabilă.

În următoarele două zile temperaturile se îmblânzesc iar la Drobeta Turnu Severin se vor înregistra chiar 11 grade.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării