main logo
2708

Zernoff: Vodcă produsă în Moldova, premiată cu aur și argint în Germania Ⓟ

Pe 25 iulie 2022 au fost anunțate rezultatele pentru degustarea de primăvară în cadrul concursului Mundus Vini din Germania (categoria Băuturi Spirtoase - International Spirits Award).

Zernoff: Vodcă din Moldova, premiată cu aur și argint în Germania Ⓟ

Unul dintre participanții din partea Moldovei în categoria Băuturi Spirtoase, Zernoff Vodka, a câștigat 2 medalii: o medalie de aur și una de argint.

Așadar, pe lângă vinuri, se pare că mai avem o categorie de băutură care ne duce faima în lume. 

În acest an, punctajul pentru medalia de aur l-a atins Zernoff na Moloke - vodcă produsă prin purificare pe bază de lapte, și pentru medalia de argint - Zernoff Silver - produs cu utilizarea tehnologiilor avansate de purificare a apei, îmbogățită cu cationi de argint. 

Mundus Vini este recunoscut de către o lume întreagă drept un concurs prestigios de vinuri din Germania, la care participă, anual, peste 12 000 de producători din toată lumea, în categoriile Vinuri și Băuturi Spirtoase - „International Spirits Award”. Concursul se desfășoară anual, începând cu anul 2001. Candidații sunt analizați, timp de 2 săptămâni, de către un juriu format din 180 experți.

ZERNOFF Ethanol este cel mai mare producător de etanol din Moldova și unul dintre cei mai mari din zona Mării Negre. ZERNOFF VODKA este un complex industrial de producție cu ciclu complet, incluzând prelucrarea cerealelor selectate, producerea alcoolului de înaltă calitate și îmbutelierea produselor finite.

Calitatea înaltă a vodcăi este rezultatul utilizării echipamentelor moderne și tehnologiilor inovatoare. Una dintre aceste inovații a fost crearea unei rețete unice din 5 elemente organice - ovăz, orz, orez, grâu și secară.

În compoziția vodcăi ZERNOFF este inclus numai alcool de producere proprie. Absolut toate produsele sunt fabricate cu respectarea tuturor standardelor de stat și internaționale și sunt supuse celui mai strict control al calității, în toate etapele de producție. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării