main logo
518

Zâmbete și magie pentru 259 de copii de la LG Electronics Moldova (P)

Și acest an a început cu magie și cadouri pentru cei 259 de copii din familii social-vulnerabile din diferite regiuni ale țării.

Această minune a fost posibilă datorită campaniei de caritate organizate de LG Electronics Moldova, care a avut grijă să aducă un strop de fericire pe fețele copiilor, organizându-le o vizită la Circul din Chișinău.

Duminică, cu autocare organizate și împreună cu însoțitorii lor, copiii au ajuns tocmai la Circul din Chișinău. 

Aceștia au pășit entuziasmați pragul clădirii, făcând cunoștință cu tot ce înseamnă circul și așteptând ca magia și spectacolul să înceapă.

Această vizită a fost organizată de către LG Electronics Moldova, companie ce are grijă nu doar să vină cu inovații tehnice, dar și să aducă bucurie pe fețele celor mici.

„Organizăm astfel de evenimente începând cu anul 2014, deja de cinci ani. Organizăm campania pentru a aduce mai multe zâmbete și fericire acestor micuți. Compania LG Electronics are drept scop nu doar să aducă inovații tehnice, dar și fericire oamenilor mai puțin avantajați. Astfel a apărut ideea să organizăm acest eveniment în fiecare an”, spune Varvara Carauș, manager LG Electronics Moldova.

Bucuria s-a dublat după ce spectacolul a luat sfârșit, iar copiii au primit câte o cutie-cadou cu bomboane. Pe lângă acest gest, compania LG Electronics Moldova a pregătit pentru fiecare școală de unde vin copiii jocuri interactive pentru dezvoltare.

După finalizarea spectacolului copiii s-au arătat a fi foarte încântați, recunoscând că au rămas cu adevărat impresionați de vizita realizată.

„Acest eveniment mi se pare interesant și foarte distractiv”, spune unul dintre copii.

Și însoțitorii copiilor declară că această vizită a fost o adevărată surpriză pentru micuți, și că a reușit să le aducă în suflet o rază de bucurie.

„Vreau să mulțumesc în primul rând companiei LG, pentru această excursie minunată organizată copiiilor noștri. Copiii sunt foarte bucuroși, asta se poate observa chiar pe chipul lor. Când îi întreb cum se simt, zic că se simt extraordinar la această excursie minunată”, spune una dintre însoțitoarele copiilor.

Compania LG Electronics Moldova va susține și în continuare proiectele sociale cu impact pentru societate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării