main logo
1891

Woloshin banya – profită de aburi ca să-ți dezvolți afacerea Ⓟ

În Antichitate, patricienii romani deseori mergeau la terme ca să discute probleme serioase. Și antreprenorii contemporani știu că baia cu aburi este locul perfect pentru întâlniri de afaceri. Iată de ce, complexul Woloshin banya vă oferă baie cu aburi într-un nou format.

Woloshin banya – profită de aburi ca să-ți dezvolți afacerea Ⓟ

La Woloshin banya, întâlnirile de afaceri capătă o nouă dimensiune, combinând utilul cu plăcutul. Atmosfera relaxantă ajută la consolidarea încrederii și face ca negocierile să fie mai eficiente. 

Relaxați-vă împreună cu colegii sau partenerii de afaceri într-un ciubăr fierbinte și savurați gustări delicioase în confortabilul “Iglu”. Vă garantăm că la Woloshin banya, vă întâlnirea dvs. de afaceri va fi pe cât de productivă, pe atât de plăcută.

Atmosfera din camera de aburi este un mediu unificator care facilitează generarea de idei noi. Într-o astfel de atmosferă este mai ușor de găsit un teren comun cu un coleg sau un partener de afaceri. Așadar, Woloshin banya este cel mai bun loc pentru întâlnirile de afaceri.

Complexul Woloshin banya este un loc de neuitat și pentru plăcerea pe care o oferă vizitatorilor. Veți avea ocazia să savurați aburul aromat care vă vor curăța corpul și spiritul. Ciubărele cu apă caldă și rece vă vor reda forța și vigoarea, iar relaxarea în confortabilul Iglu cu ceai aromat și bunătăți apetisante vă va crea dispoziția potrivită pentru a socializa. Internetul rapid și un flipchart sunt la dispoziția oaspeților, în cazul în care este nevoie de căutat sau explicat ceva.

Nu vă fie teamă să experimentați! Folosiți spațiul Woloshin banya pentru a eficientiza afacerile. Aduceți-vă colegii și partenerii – avem condiții speciale pentru cluburile de afaceri.  

Pentru rezervări, sunați la: +373 61 286 455.

www.banya.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării