main logo
999

Woloshin banya: Dezleagă ultimele ghicitori Ⓟ

O competiție fără egal! Goana după Biletele de Aur la Woloshin banya devine tot mai palpitantă!

Woloshin banya: Dezleagă ultimele ghicitori Ⓟ

E pus în joc ultimul bilet. Grăbește-te să dezlegi ghicitoarea și fugi la ascunzătoare! Tot ce-i mai interesant îi așteaptă pe câștigători în data de 16 septembrie.

Este ultima zi de concurs. Spiritele s-au încins la maxim! Dacă în primele zile concurenților li se cerea să-și manifeste doar inteligența și viteza, acum totul este mai complicat și mai incitant.

Cel de-al 11-lea Bilet de Aur a putut să-l obțină doar un om bun la suflet și cu niște abilități deductive excelente. Câtă emoție a fost atunci când, în fața ochilor câștigătorului, care a strigat parola "Bucură-te de baie!", un boschetar cu o sticlă în mână s-a transformat... în Dmitri Voloșin! 

Ești gata pentru provocarea finală? 

Locația №12

Azi aveți șansa să găsiți ultimul Bilet de Aur la Woloshin banya. Vă aștept la ora 19:00 pe malul apei, iar în preajmă se găsesc: gust, credință, bani și o voce frumoasă.

La ora 19:00, în locația misterioasă, îți voi da mai multe indicii care să te ajute să găsești ultimul Bilet de Aur.

Iar pe 16 septembrie, în ziua sa de naștere, la 10 dimineața, Woloshin banya te așteaptă. Găsește ultimul bilet și ai grijă să păstrezi originalul – acesta trebuie prezentat la intrare.

“Pe 16 septembrie, băile noastre vor împlini un an. Până acum, 3 000 de oameni au descoperit cultura băilor cu aburi, dar ne dorim mai mult. De aceea am construit încă două complexe balneare grozave, – spune Dmitrii Voloșin. – Așa că am decis să le ofer la 12 iubitori de saună o vizită în locul puterii noastre, Woloshin banya, unde le va fi pus la dispoziție tot ce își doresc. Ei bine, aproape totul”.

Cei norocoși vor avea parte de:

  •  Tratamente spa în orice baie cu aburi, inclusiv în noul sento japonez și în camera de aburi din lut în stil Tripolie;
  • Ședințe cu aburi individuale;
  • Masaj de relaxare;
  • Posibilitatea de a te răsfăța în 7 ciubăre cu apă fierbinte și rece, inclusiv un jacuzzi de lux și un iaz cu sare de mare;
  • Terapie exclusivă prin sunet;
  • Relaxare într-un adevărat fânar și legănare pe un balansoar cu piei de oaie;
  • Gustări și băuturi, un program festiv și un tort special.

Baftă!

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării