main logo
3634

Woloshin banya "Valhalla" – team building într-un paradis nordic Ⓟ

Am supraviețuit în sezonul sărbătorilor. Unii au muncit din greu chiar de la începutul anului, alții s-au bucurat de vacanță. Indiferent de cum stau lucrurile, acum e momentul pentru o activitate de team building care vă va reface forțele și vă va pregăti pentru triumfuri profesionale.

Woloshin banya "Valhalla" – team building într-un paradis nordic Ⓟ

Iar locul potrivit pentru un astfel de eveniment este complexul de băi Woloshin banya – sauna scandinavă Valhalla, unde chiar și războinicii și Valkiriile, istoviți de muncă sau petreceri, își pot recupera forțele.

Echipa dumneavoastră va fi încinsă de îndemânarea maestrului de aburi și revigorată de căldura sobei pe lemne. Iar contrastul dintre cada cu apă fierbinte, cu infuzie de plante, și cea cu apă rece ca gheața vă va trezi forțele interioare. În cele din urmă, veți realiza că v-ați renăscut pentru noi provocări, dar nu înainte să gustați din ceaiurile de plante și alte bunătăți într-un "iglu" confortabil.

Woloshin banya – Valhalla este destinată grupurilor de 4-6 persoane. La dispoziția oaspeților, pe teritoriul complexului există un grătar pentru carne și legume. Mai multe detalii pe facebook.com și instagram.

Telefon pentru rezervări: +373 61 286 455

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării