1 525
0
Vizita la poștă i-a adus Zoiei Nosenco un câștig de 500.000 de lei (P)
1 525
0

Un bilet cumpărat de Zoia Nosenco din Buzduganii de Sus la un oficiu poștal din Ungheni i-a adus premiul fenomenal de o jumătate de milion de lei!

Norocoasa a luat câteva bilete ”Cash Înzecit”, dar a aflat de câștig de la operatorul Loteriei Naționale, în momentul în care intenționa să le înregistreze, prin telefon, în calitate de necâștigătoare. Ea a descoperit în bilet simbolul ”x10”, care înseamnă că suma indicată sub el crește automat de zece ori.

Femeia a decis că va împărți banii celor trei copii ai săi, care își construiesc acum case. O parte din câștig va fi folosită de norocoasă pentru a-și întrema sănătatea la sanatoriu, după expirarea stării de urgență. Câștigătoarea premiului de top al biletului „Cash Înzecit” le recomandă tuturor să analizeze cu atenție simbolurile de sub stratul protector, să caute semnul înmulțirii și să creadă în norocul lor! Biletul „Cash Înzecit” este încărcat cu 10 câștiguri de top de 500 000 de lei și 20 premii de 100 000 de lei!

Operatorul de la oficiul poștal Ungheni, care a vândut biletul norocos, Natalia Sîrbu, spune că nu mai are niciun dubiu că oameni obișnuiți, câștigă premii fantastice. ”După ce am văzut cu ochii mei că doamna Zoia a câștigat 500.000 de lei, m-am convins definitiv că aceste premii sunt adevărate”, afirmă angajatul de la poștă. Pentru că, într-un fel, i-a adus noroc Zoiei Nosenco, prin faptul că i-a vândut biletul câștigător, Natalia Sîrbu a primit din partea Loteriei Naționale un bonus în mărime de 5 000 de lei.

Toate oficiile Poștei Moldovei activează deja în regim normal și aici pot fi cumpărate toate tipurile de bilete ale Loteriei Naționale. Totodată, la poștă se plătesc, pe loc și câștigurile de până la 10 mii de lei. Natalia Sîrbu confirmă că la oficiul în care muncește a plătit deja două sume de câte 10 mii de lei.

Dacă doritorii de a cumpăra bilete sau de a primi câștigurile se confruntă cu anumite probleme la oficiile Poștei Moldovei, îi rugăm să anunțe orice dificultate la centrul de apel al Loteriei Naționale, la numărul de telefon 022 333 777.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter