main logo
2831

Virtula.md: Cum să cumperi în rate fără dobândă folosind coduri QR Ⓟ

Domeniul de retail se modernizează pe zi ce trece, iar acum, pe lângă opțiunile de cumpărare deja cunoscute, Virtula lansează și pe piața noastră posibilitatea achiziționării produselor prin utilizarea codurilor QR.

Să presupunem că ești într-un magazin, de unde vrei să-ți alegi un smartwatch, o mașină de spălat ori o bicicletă. Odată ce ai ales modelul, scanează cu telefonul codul QR de lângă produs ori de pe materialele promoționale din showroom, accesând astfel site-ul platformei de cumpărare în rate fără dobândă, inserează prețul produsului și autentifică-te prin crearea unui cont personal, unde ulterior, vor fi salvate toate informațiile despre cumpărăturile tale, suma spre plată actualizată la zi și alte detalii importante. Întreg procesul îți ia doar 2 minute, iar răspunsul la solicitarea de cumpărare în rate fixe îl primești imediat.  Este simplu, cât ai spune QR!

Peste 50 de magazine partenere în toată țara

Virtula își lărgește în permanență lista de magazine partenere care acceptă plata în rate fixe, fără dobândă. Acestora li se oferă mai multe opțiuni de conectare la platformă. Oricine deține un magazin online sau fizic, poate aplica pentru a oferi posibilitate clienților săi să cumpere în rate, astfel mărindu-le puterea de cumpărare. Mai multe detalii pot fi obținute accesând link-ul următor: https://virtula.md/ro/business .

Cumpără acum, achită în 3 rate cu 0%

La moment, platforma Virtula înregistrează peste 12 mii de cumpărători, gata să cumpere de la magazinele partenere conectate. Opțiunea de plată în rate fără dobândă mărește rata de conversie (din vizitatori în cumpărători), dar și valoarea coșului mediu de cumpărături. Toate aplicațiile trec printr-un sistem propriu de analiză, care consumă date din mai multe surse și emite decizii în regim instant. În prezent, produsele de tip BuyNowPayLater sunt un adevărat fenomem la nivel mondial și devin un element obligatoriu în domeniul de retail.

Virtula este primul produs de tip Buy Now Pay Later din regiune, lansat la Chișinău în martie 2020, iar la sfârșitul anului 2021 a fost menționat de către futurebanking.ro în topul celor mai promițătoare fintech-uri din România și Republica Moldova. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării