main logo
2077

Vinurile Land of Basarabia, la expoziția Interwine China 2019 (P)

Săptămâna trecută, în orașul chinez Guangzhou, s-a desfășurat expoziția Interwine China 2019. Proprietarii brandului de vin “Land of Basarabia” își împărtășesc impresiile despre eveniment.

Expoziția internațională a vinurilor și a băuturilor spirtoase Interwine China este cea mai mare expoziție profesională de acest gen din China. Interwine a stabilit relații strânse de afaceri cu vinăriile din peste 30 de țări, iar Moldova nu face excepție! 

La ediția din noiembrie 2019, Republica Moldova a fost reprezentată de două standuri Wine Of Moldova, care au reunit peste 40 de producători de vin, la fel și de standul August Bauer Winery, sau cum mai este cunoscut în Moldova, drept “Land Of Basarabia” – numele sub care a intrat în legendarul Ghid Michelin.

Iată ce ne-a relatat Igor Ganea, omul de afaceri și proprietarul vinăriei, despre participarea la expoziție:

“Mă simt onorat să reprezint țara noastră, pentru a doua oară în decursul acestui an, la un eveniment atât de grandios. Am reușit să prezentăm produsul nostru printre 650 de expozanți și 50 000 de vizitatori din întreaga lume. Acum, Moldova este cunoscută și recunoscută, ceea ce este minunat!

Vara, la Interwine, am câștigat 2 premii prestigioase – Double Gold (Chardonnay 2017) și Single Gold (Late Harvest Riesling 2017). Iar acum, în noiembrie, organizatorii au decis să facă o expoziție fără premii și concursuri, și să se concentreze pe comunicarea B2B. 

Pe parcursul acestor 3 zile, expozanții au avut multe oportunități de a se întâlni cu producători importanți din întreaga lume, precum și de a găsi potențiali parteneri pentru cooperare.

Anume din acest motiv am făcut un stand foarte mare și comod, ținând cont de nevoia unei comunicări confortabile, pentru că nu știi niciodată cine se va arăta interesat de produsul tău – un cumpărător de rând sau proprietarul celui mai mare lanț de restaurante din China”.

„Expoziția a avut un mare succes pentru noi. În primul rând, am prezentat o serie completă de vinuri produse de vinăria noastră. În al doilea rând, în aceste câteva zile am reușit să acordăm atenție unui număr imens de vizitatori, somelieri, jurnaliști, restauratori... Am fost bucuroși să povestim tuturor despre produsul nostru. 

De asemenea, datorită expoziției, am reușit să obținem o mulțime de contacte utile, să încheiem mai multe contracte pe termen lung”,  – spune Sergiu Gojinețchi, director regional Land of Basarabia în China.

“Pot afirma cu încredere că, în 2 ani, pe piața chineză am obținut rezultate pe care multe companii le urmăresc de zeci de ani. Și nu ne oprim aici! Sarcina noastră globală este să creștem exportul de vinuri moldovenești în China de cel puțin 10 ori”, continuă Sergiu.

În prezent, vinăria Ganea Vineyards, reprezentată de produsul Land of Basarabia, este singura vinărie moldovenească cu depozite proprii în China, ceea ce permite reducerea timpului de așteptare al produsului nostru de către clienți de la trei luni la o zi. Desigur, acest lucru este foarte convenabil și afectează pozitiv imaginea Republicii Moldova pe piața asiatică.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării