main logo
1203

Victoriabank sprijină în continuare Teatrul Geneza Art din Chișinău Ⓟ

Parteneriatul dintre Victoriabank și Teatrul Geneza Art din Chișinău, care a fost stabilit în 2021, continuă și în acest an. Datorită sprijinului financiar oferit de Victoribank, trupa Teatrului Geneza Art a putut să-și continue activitatea și în perioada pandemiei de COVID-19, a reușit să monteze noi spectacole, iar publicul - să se bucure de acestea.

„Victoriabank este alături și de actorii din Moldova. Banca noastră continuă să fie sponsorul general al Teatrului Geneza Art și în acest an. Ca reprezentant al Victoriabank, dar și ca admirator al teatrului menționat, mă bucur enorm că putem să contribuim la buna desfășurare a activității acestuia. Astfel, angajații Teatrului Geneza Art pot crea și reușesc să ne încânte pe noi, spectatorii,  în pofida consecințelor pandemiei de coronavirus sau unor dificultăți economice”, a spus Sorin Bălănel, director Relații cu publicul și marketing Victoriabank

În același timp, directoarea artistică a Teatrului Geneza Art, Daniela Burlaca, a ținut să menționeze următoarele: „Vreau să aduc mulțumiri Victoriabank și pe această cale pentru implicare consecventă în dezvoltarea Teatrului Independent Geneza Art și în special în procesul de creare a spectacolelor. Victoriabank a devenit sponsor general al teatrului, iar aportul său este o punte de stabilitate artistică pe parcursul stagiunii, care determină mișcarea continuă a fluxului teatral într-o instituție de cultură care nu se „alintă” cu o varietate la capitolul sponsorizări. Trăim vremuri dificile, iar arta este o oază de salvare în această perioadă de timp cu multiple devieri emoționale. Acest sprijin financiar ne permite să ne menținem pe platforma cultural-artistică din Republica Moldova. Aduc sincere mulțumiri Victoriabank pentru generozitate și pentru decizia de a ne susține”.

Parteneriatul dintre Victoriabank și Teatrul Geneza Art se înscrie în campania națională „Alături de Moldova, alături de fiecare”. Mai multe informații despre această inițiativă de amploare, cu un buget de cel puțin 10 milioane de lei, aflați aiciaici și aici

De asemenea, Teatrul Geneza Art din Republica Moldova este susținut financiar în cadrul activităților de CSR (Responsabilitate Socială Corporativă) ale Victoriabank. Printre evenimentele similare, desfășurate cu sprijinul Victoriabank, se numără:  parteneriatul cu Federația de Baschet din Republica Moldova, susținerea   organizației „Copil. Comunitate. Familie” (CCF Moldova) prin campania „Povești de acasă”, licitația de caritate „Cumpără artă, susține un copil” și „Gala Generozității”. Anul trecut, Victoriabank a lansat o campanie de susținere a întreprinderilor mici și mijlocii – Eu sunt IMM, prin care dorește să facă auzite poveștile cu și despre oameni întreprinzători, care inspiră,  care caută soluții cu mult curaj și determinare. În 2020, Victoriabank a inițiat o campanie de susținere a producătorilor autohtoni, care a avut genericul #CumpărăDeLângăTine. la începutul pandemiei de COVID-19, în anul 2020, Victoriabank a donat 250 de mii de lei Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” din Chișinău pentru lupta contra noului tip de coronavirus și a oferit sprijin clienților persoane fizice, aplicând la cerere amânarea plăților pentru credite. Anterior, banca a susținut financiar mai multe instituții de cultură, printre care Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

Despre Teatrul Geneza Art

Geneza Art este un teatru independent  din Republica Moldova. Primul spectacol a fost jucat în ianuarie 2010. De-a lungul anilor, trupa teatrului a obținut mai multe premii pentru regie, actorie și costume teatrale. Obiectivul prioritar al Teatrului Geneza Art este de a promova tinerii actori şi de a alege un repertoriu accesibil tuturor vârstelor, dar şi autentic, reieşind din amalgamul multicolor de stări şi situaţii pe care ni le oferă viaţa. Este un teatru clasic, cu viziuni contemporane în deplinul sens al sintagmei. Teatrul Geneza Art pledează pentru excluderea stereotipurilor din arta teatrală, este deschis pentru experimente teatrale curajoase de maximă actualitate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării