main logo
1741

Victoriabank lansează o superofertă pentru creditul imobiliar Ⓟ

Ia-ți cheia de la propria locuință și rămâi #CuPoftăDeAcasă! Victoriabank anunță o superofertă pentru creditul imobiliar, precum și pentru refinanțarea creditelor imobiliare acordate de alte instituții financiare.

Perioada desfășurării promoției: 1 – 31 august 2022.

Rata dobânzii pentru creditul imobiliar de la Victoriabank este de doar 13,22%, iar dobânda anuală efectivă (DAE) - 14,17%.

Toate informațiile despre costurile creditului imobiliar, în vigoare din 1 august, cum se formează acestea, dar și calculatorul de rate, pot fi găsite aici.  Numai la Victoriabank ai transparența totală în creditare, fără comisioane ascunse! Cât este de important să știi ce înseamnă dobândă anuală efectivă și că o bancă îți spune deschis despre toate comisioanele, vezi pe canalul de Youtube al Victoriabank - aici și aici. Asta pentru că Victoriabank a stabilit, din 2018, principiul transparenței drept unul dintre elementele de bază ale procesului de creditare. 

De asemenea, între 1 și 31 august 2022, Victoriabank oferă condiții avantajoase pentru refinanțarea creditului imobiliar. Clienții care își aduc împrumuturile imobiliare de la alte instituții financiare, în perioada ofertei, vor beneficia de o rată promoțională a dobânzii de 12,62% (flotantă). Pe acest link vedeți toate informațiile necesare despre refinanțarea unui credit imobiliar.  

Mai multe detalii despre creditul imobiliar destinat cumpărării, construcției, modernizării, consolidării, reparației, extinderii, finalizării unei locuințe, oferit pentru o perioadă de până la 25 de ani, puteți găsi aici. De asemenea, pe site-ul Victoriabank puteți obține un împrumut online, fără a vă deplasa la bancă, sau puteți solicita refinanțarea unui credit imobiliar. 

Exemplu de calcul cu rata dobânzii promoțională de 13,22%
Pentru un credit în sumă de 750.000 de lei, la un termen de 25 de ani, plata lunară constituie 8.583,24 lei (principalul și dobânda aferentă). Dobânda anuală efectivă (DAE) este de 14,17%, iar valoarea totală plătibilă (suma creditului + toate costurile aferente) constituie 2.588.472,83 lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării