20 ianuarie, 13:43
3 489
0
Victoriabank: Alege codul PIN gratuit pe care ți-l dorești (P)
20 ianuarie, 13:43
3 489
0

Începând cu 20.01.2020, Victoriabank modifică tehnologia eliberării PIN-codului pentru deținătorii săi de carduri.

Acum, în locul plicului cu PIN-cod, în momentul deschiderii cardului, clienții vor primi un PIN-cod temporar (E-PIN), sub formă de SMS, la numărul personal de telefon. Acesta se va înlocui, ulterior, cu unul personalizat, simplu, rapid și gratuit.

Noua procedură va micșora considerabil timpii de așteptare a clienților, care nu vor fi nevoiți să mai aștepte eliberarea PIN-ului la alt ghișeu, cum o făceau până acum. Totodată, procedura va permite clientului să-și seteze PIN-ul personal, o combinație din 4 cifre, care va putea fi memorizată mai ușor.

PIN codul permanent poate fi setat exclusiv la bancomatele Victoriabank sau la POS-terminalele din unitățile Victoriabank, prin introducerea codului din SMS (E-PIN). Utilizarea cardului până la setarea PIN-ului permanent nu este posibilă. 

Clienții deja existenți, deținători de carduri, au și ei posibilitatea modificării gratuite a PIN-ului, prin intermediul oricărui bancomat Victoriabank.

Dacă, în momentul setării PIN-codului permanent prin intermediul unui bancomat, clientul introduce de 3 ori greșit codul din SMS (E-PIN), setarea va putea fi realizată doar la POS-terminalele din unitățile Victoriabank, prezentând actul de identitate și cardul primit.

Vezi instrucțiunea de setare E-PIN mai jos

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter