main logo
704

Vcredit.md: Împrumută 100% online și economisește-ți timpul ®

Majoritatea ne-am confruntat măcar o dată în viață cu situații în care, din păcate, venitul lunar nu a fost suficient pentru a putea să ne realizăm toate planurile până la capăt.

Vcredit.md: Împrumută 100% online și economisește-ți timpul ®

Motiv pentru care, fie am așteptat să depășim impasul financiar și să încasăm noi venituri, fie am renunțat la acea idee, fie am încercat să facem rost de bani suplimentari, din surse externe (familie, prieteni, instituții financiare).

De la Vcredit.md poți împrumuta o sumă mică (între 500 și 3000 lei), oferită pe o perioadă scurtă de timp (între 10 și 30 de zile), de obicei de la un salariu la altul. Acest tip de împrumut este destinat acoperirii unei nevoi financiare urgente, a unei cheltuieli apărute pe neașteptate. Aplică pentru un astfel de împrumut dacă ai nevoie să repari rapid un produs electrocasnic, precum mașina de spălat sau aragazul. Costurile nu sunt foarte mari, dar în același timp sunt aparate de care nu te poți lipsi până la următorul salariu.

Documente puține și economie maximă de timp

Pentru a aplica la un împrumut 100% online trebuie doar să ai la îndemână un gadget conectat la internet, cardul bancar și buletinul de identitate. Nu ai nevoie de numeroasele documente solicitate în mod obișnuit de bănci (tot felul de adeverințe, acte care să justifice veniturile încasate lunar etc.). Accesezi site-ul www.vcredit.md, te înregistrezi prin crearea unui cont personal, în care se va păstra toată informația despre istoria ta de credit, după care completezi formularul de aplicare și expediezi cererea spre examinare. Timp de cel mult 1 oră vei afla care este decizia experților creditari, și în caz de aprobare, suma solicitată va fi transferată direct pe cardul tău.

Pentru împrumut 100% online, aplici exact când vrei tu, 24/24, 7 zile din 7, fără să depinzi în vreun fel de programul de funcționare al instituției, ca în cazul creditelor clasice. Astfel încât, dacă a apărut o situație neprevăzută în viața ta și ai nevoie urgent de niște bani, poți aplica instant, de oriunde te-ai afla. Și asta pentru că totul se desfășoară 100% online, fără să fie nevoie să te deplasezi până la sediul instituției respective ca să depui cererea, să semnezi contracte sau să ridici suma solicitată.

Primul împrumut – gratuit. Cât primești, atât întorci

Împrumutul online de la Vcredit.md este o soluție nouă, practică și simplă pe care îl poți obține, de acasă, de la birou sau de oriunde te-ai afla în momentul de față. Un avantaj important de care vei beneficia numaidecât este faptul că vei avea primul împrumut absolut gratuit, fără dobândă sau comisioane, urmând să întorci doar suma pe care ai primit-o, fără vreun leu în plus. Mai mult, când vei dori să soliciți următorul împrumut, vei putea alege orice sumă de până la 5000 lei, iar ca să depui o cerere, vei avea nevoie de doar 2 minute, deoarece va fi necesar doar să alegi suma de care ai nevoie și perioada optimă pentru tine; restul datelor, fiind salvate încă de la prima aplicare.

Vcredit.md oferă asistență financiară rapidă prin împrumuturi mici, de scurtă durată, printr-o modalitate cât mai simplă și avantajoasă pentru fiecare și anume în regim 100% online.

www.vcredit.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării