main logo
1975

Un tânăr va pleca la studii peste hotare datorită câștigului de 100 de mii de lei din biletul ”Cash x10” (P)

Biletul ”Cash x10” va finanța studiile în străinătate pentru copilul unui bărbat din Cupcini, raionul Edineț, care a descoperit în el câștigul solid de 100 de mii de lei.

Un tânăr va pleca la studii datorită câștigului de 100.000 lei (P)

Ghenadie Danilceac a cumpărat un singur bilet la o benzinărie din localitate și pe loc s-a convins de generozitatea acestuia. 

”Eram absolut sigur că aceste bilete sunt reale, cu câștiguri reale, care schimbă și îmbunătățesc viața multora. Cea mai simplă modalitate de a câștiga este de a procura un bilet. Dacă visezi la ceva și crezi, întotdeauna obții”, a declarat norocosul. 

Bărbatul de 37 de ani are doi copii, dintre care unul își ia anul acesta diploma de la colegiu și planifică să-și continue studiile în străinătate, în domeniul economiei. Visul tânărului va deveni realitate datorită biletului ”Cash x 10”, cumpărat de tatăl său.

Ghenadie Danilceac administrează o afacere de familie în domeniul alimentației publice, iar confirmarea faptului că norocul stă în preajma lui este că una dintre angajatele sale a câștigat 10 mii de lei la o emisiune TV ”Loteria Națională”.

Biletul ”Cash x10” are puterea să contribuie la realizarea planurilor dvs cu sume de 100 de mii și chiar de 500 de mii de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării