main logo
9592

Un tânăr de 25 de ani a câștigat la loterie 2.500.000 de lei Ⓟ

Nici în cele mai frumoase vise Maxim Babii din satul Fundurii Vechi, raionul Glodeni, nu-și putea imagina ce bucurie îl așteaptă în 2021. Tânărul de 25 de ani a obținut statut de multimilionar! Suma gigantică de 2 500 000 de lei a ajuns în contul lui, datorită biletului feeric ”Cash de sărbătoare”.

Cumpărând bilete de loterie, tânărul visa să ajungă la Show-ul TV ”Loteria Națională”. Maxim a cumpărat biletele la o benzinărie Vento, în apropiere de satul său, în speranța să găsească în ele participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV și să ajungă pe scena Loteriei Naționale. Scanând unul dintre biletele ”Cash de sărbătoare”, Maxim s-a întristat, deoarece a primit următorul răspuns: ”Acest bilet nu poate fi înregistrat pe site, deoarece este câștigător”. El a sunat la centrul de apel al Loteriei Naționale și a rămas șocat, aflând că este deținător al sumei fantastice de 2 500 000 de lei.Tânărul este lăcătuș auto și gestionează o afacere de familie în domeniul agriculturii. El este căsătorit și educă un fiu. Proaspătul milionar a spus că, datorită acestui câștig, vor finaliza construcția casei și vor procura un apartament pentru copil. De asemenea, tânărul planifică să cumpere un tractor, ca să poată lucra pământul mai ușor.

”Sunt bucuros că am devenit milionar în anul 2021. Loteria Națională împlinește orice vis cu aceste bilețele”, a spus norocosul.

Sărbătorile continuă, cât timp credem în minuni. Fondul de câștiguri al biletului ”Cash de sărbătoare” este de 25 000 000 de lei. Plimbați-vă printre casele și brazii din acest bilet, căutați cât mai multe simboluri identice și câștigați sume impresionante de bani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării