main logo
730

Un singur oraș – două continente! Fly One lansează zborurile spre Istanbul, de la 39 euro Ⓟ

Începând cu 1 mai 2021, ai ocazia să descoperi Europa în adevărata sa splendoare! Turcia este una din țările acestui continent care are de oferit nu doar cultură și istorie, dar și distracție.

Pregătește bagajul și explorează o nouă destinație, Istanbul – singurul megapolis din lume aflat pe două continente. Începând cu 1 mai 2021 te poți bucura de călătorii în fostul Constantinopol cu bilete de la 39 euro. 

Directorul General FLYONE, Mircea Maleca a venit cu un mesaj: “În ajunul sărbătorilor de Paști lansăm zborurile spre Istanbul. Ne dorim să apropiem oamenii, continentele și să facilităm venirea acasă. E un pas important și doar împreună vom reuși să ne bucurăm de cei dragi alături.” 

Cursele vor fi operate de 3 ori pe săptămânăLuni, Miercuri și Sâmbătă - conform unui orar optim astfel încât să te bucuri de un zbor relaxat:

  • Chișinău (KIV) 06:50 – Istanbul (IST) 08:00
  • Istanbul (IST) 08:50 – Chișinău (KIV) 10:20

Biletele sunt disponibile pe site-ul nostru, dar și la agențiile partenere.  Recomandăm să profiți de prețuri reduse, pentru că locurile cu doar 39 EURO se epuizează rapid.  


Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016 și, fiind o companie tânără, aceasta a reușit în scurt timp să devină unul dintre liderii pieții avia din Republica Moldova. Mai nou, FLYONE a primit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional.

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).

Amintim că FLYONE operează zboruri către 20 destinații, 12 curse regulate și 8 curse charter: Frankfurt, Tel Aviv, Sankt Petersburg, Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Eindhoven, Istanbul, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum, Corfu, Rhodos, Hurghada, Marsa Alam.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării