main logo
1014

Un pub exclusivist şi-a deschis larg uşile la Aeroportul Internaţional Chişinău - LumenCraft Pub ®

În terminalul Aeroportului Internaţional Chişinău s-a deschis un pub unic, în stil modern - LumenCraft Pub, cu propria fabrică de bere cu acelaş nume, amplasată pe teritoriul Aeroportului.

Un pub exclusivist şi-a deschis larg uşile la Aeroportul Chişinău - LumenCraft Pub ®Un pub exclusivist şi-a deschis larg uşile la Aeroportul Internaţional Chişinău - LumenCraft Pub.

Dincolo de perete începe efectiv magia: selectarea riguroasă a ingredientelor,  procesul inventiv în crearea reţetelor, producerea... şi iată că deja cea mai proaspătă bere se află pe masa ta!

În ultimii 30 de ani, berea artizanală a cucerit aproape toată lumea, amatori ai acestui tip de bere devin din ce în ce mai mulţi. Pasagerii se bucură de minunata oportunitate de a încerca o varietate de beri proaspăt preparate acum la Chișinău, la Aeroportul Internațional.

Fabrica de bere artizanală „LumenCraft” a prezentat cu mândrie 9 tipuri de bere de calitate!

Pasagerii pot savura un Hoppy Lager, un Ale cu Ienupăr, o bere din grâu „picantă” şi un Porter cu malţ prăjit, precum şi o varietate de tipuri clasice de bere.

Este necesar de menţionat faptul că una dintre ofertele unice ale LumenCraft Pub este Pastrami Sandwich, preparat conform reţetei originale americane din piept de vită Black Angus iar pentru cunoscătorii de bere, bucătarul şef al localului a pregătit o varietate de cârnaţi crud zvântaţi.

Pasagerii şi oaspeţii Pub-ului au apreciat ambianţa plăcută şi personalul prietenos. Mulţi spun că aceasta este locaţia unde ai vrea să intri înainte de zbor, locul unde aşteptarea celor dragi care urmează să sosească devine mai puţin emotivă şi mai plăcută sau, poate locul unde poţi veni după o zi grea de muncă şi savura un pahar de bere proaspătă în atmosfera fermecătoare a Aeroportului.

LumenCraft Pub este deschis non-stop, ceea ce este foarte plăcut şi comod pentru pasagerii Aeroportului Internațional Chișinău, precum şi pentru locuitorii capitalei.

Indiferent de dispoziţie, în orice vreme, orice aţi servi, fie Hoppy Lager sau Belgian Ale, veţi simţi că sunteţi la locul potrivit!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării