main logo
999

Un bărbat a privit Televiziunea Centrală și a câștigat o mașină (P)

Ieri, în ajun de Sfântul Vasile, la cel mai grandios Târg de Crăciun din ţară, la OrheiLand, mii de oameni, telespectatori fideli ai posturilor noastre de televiziune, au așteptat cu sufletul la gură extragerea pentru desemnarea câștigătorului marelui premiu al concursului „Privește și Câștigă”.

Timp de patru săptămâni, cei mai atenți telespectatori au expediat mesaje, conținând codul corect afișat pe ecran, iar cei mai norocoși au avut parte de premii bănești.

Valoarea totală a fondului de premii pe întreaga perioadă a concursului a constituit 126 mii de lei.

Marea extragere a avut loc aseară, iar, potrivit regulamentului, doar cei prezenți la eveniment, au avut posibilitatea să participe la extragere. 

Câștigătorul premiului mare -  un automobil marca WV polo, a devenit un locuitor din orașul Orhei, Purcescu Semion. 

Cu un mesaj de felicitare pentru norocosul câștigător a venit și primarul interimar al municipiului Orhei, Diana Memeț.

„Cheile de la automobilul binemeritat pe care l-ați câștigat, vă îndemnăm să urmariți în continuare Orhei Tv, Televiziunea Centrală și vă doresc în continuare să fiți tot atât de norocos. Pentru noi, pentru orheieni, anul 2018 a fost unul bun și rodnic și doresc să ne urez nouă tuturor să mergem în continuare cu aceiași pași mari cu care am mers până acum, să fim primii în tot ce facem, să ne reușească, pentru că împreună suntem o forță și suntem o echipă destul de bună. Proiectele care au început vor continua, Dumnezeu să fie cu noi și tuturor vă urez un sincer La Mulți Ani”, a declarat Memeț.

Atmosfera și voia bună a fost incinsă  de formația Zdob și Zdub, Natan și Mariana Mihăilă.

„Privește și Câștigă”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării