main logo
1546

Ultra: Reduceri de până la 20% la dispozitive IT și gadget-uri Ⓟ

Procurați laptopuri Asus și Lenovo, telefoane, boxe portabile, căști pentru gaming, carcase pentru computer, surse de alimentare, camere web, TV boxuri, mouse-uri, tastaturi și alte electronice utile pentru birou, casă și școală cu până la 20% reducere de la Ultra!

Tot la ULTRA orice produs poate fi achitat în 6 rate cu 0% dobândă cu metoda de plată IutePay.

La ULTRA găsiți un asortiment mare de telefoane de la brand-urile cu renume internațional: Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei, Realme. Prin urmare, cu siguranță veți găsi modelul potrivit pentru Dvs.! 

Avem, la fel, o gamă largă de tablete, inclusiv grafice, cărți electronice și ceasuri inteligente.

Totodată, la ULTRA găsiți o oferta unică: aveți garanția celui mai bun preț! Dacă găsiți orice gadget la un preț mai mic, obțineți reducere 150% din diferența de preț. 

Alegeți orice laptop, calculator All-in-One, monitor, imprimantă și la fel le achitați în 6 rate cu 0% dobândă cu metoda de plată IutePay.

Pe lângă achitarea în 6 rate cu 0% dobândă profitați de reducere și de performanțele laptopului ASUS VivoBook 15 OLED. Acesta oferă puterea de care aveți nevoie pentru a indepleni sarcinele eficient cu un procesor Intel® Core™ i7 și cel mai recent procesor de grafică GPU NVIDIA GeForce. Acest model de laptop ASUS, oferă culori precise datorită ecranului OLED de 15 inchi NanoEdge FHD. 

Laptopul LENOVO IdeaPad 5 este ideal pentru utilizare acasă și la birou. Combină viteza unui procesor AMD Ryzen din a 7-a generație cu un set complet de comunicații moderne și tot de ce aveți nevoie pentru divertisment. 

Vă place să organizați petreceri, dar vă lipsește o boxă? Organizați petreceri nu doar acasă, dar și în locuri în care nu aveți acces la o sursă de alimentare? Atunci optați pentru o boxă portabilă MUSE PartyBox și achitați-o în 6 rate cu 0% dobândă cu metoda de plată IutePay. 

Boxele portabile MUSE acceptă conectarea de la toate tipurile de dispozitive: smartphone-uri, laptopuri, tablete. Conexiunea poate fi prin cablu sau prin Bluetooth. 

Pe lângă produsele descrise mai sus, la ULTRA găsiți oferte avantajoase, reduceri, cadouri și cel mai mare asortiment de electrocasnice și electronice din Moldova. Tot asortimentul de produse poate fi achitat în 6 rate cu 0% dobândă cu metoda de plată IutePay și la tot asortimentul de produse se aplică garanția celui mai bun preț. Dacă găsiți tehnică la un preț mai mic, obțineți reducere 150% din diferența de preț.

ULTRA – Confortabil și Simplu!

Telefon: +373-6000-0003

Site

Facebook

Instagram

Youtube

Telegram

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării