main logo
1603

Ultra: Prețuri angro la mobilierul pentru copii a brand-ului Sihoo Ⓟ

În acest weekend puteți procura mobilier pentru copii de la brand-ul SIHOO perfect pentru studii și pentru joacă.

Confortul copiilor e important atunci când petrec timpul la masă pentru a-și face temele pentru acasă, sau pentru a-și pune în practică anumite pasiuni. Sarcina părinților este de a le oferi mobilierul, care să contribuie la dezvoltarea fizică adecvată și formarea unei posturi corecte, dar care să le asigure confortul pentru a nu-I distrage de la activitatea de bază.

De aceea, scaune și mesele de studiu ergonomice pentru copii de la Sihoo sunt atât de populare. Acest mobilier ține cont de nevoile copilului și confort lui.

Scaunele ergonomice Sihoo pentru copii sunt adaptate structurii individuale a corpului copilului.

Aceste scaune pot fi ajustate pentru a asigura un confort absolut.

Mesele de studiu Sihoo sunt dotate cu un mecanism de reglare a blatului la o înalțime potrivită în funcție de înalțimea reală a copilului, ceea ce îi permite acestuia să țină spatele drept, dezvoltând o postură bună încă din copilarie!

Unghiul mesei este, de asemenea, reglabil, făcându-l confortabil pentru copil să citească, să scrie, să deseneze etc. Acest lucru este important pentru a menține ochii la distanța adecvată față de masă și pentru a evita deteriorarea vizuală, cauzată de oboseala mușchilor oculari.

Totodată, unele modele sunt echipate cu rafturi și sertare. Așadar, copilul va sistematiza cărți, caiete, jucării, articole de papetărie și va învăța să mențină ordinea.

Еste de remarcat și designul mobilierului Sihoo: varietate de culori pastelate, stil modern, detalii incluse atent, pentru un confort maxim. Da, stând la o astfel de masă, veți dori personal să vă întoarceți în copilărie!

Nu ratați super oferta de la ULTRA și asigurați copilului un proces de studiu și de joacă confortabil, cu mobilierul Sihoo!

ULTRA – Confortabil și Simplu!

Telefon: +373-6000-0003

Site

Facebook

Instagram

Youtube

ultra.md

Telegram

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării