main logo
1342

Ultra: Panasonic Weekend – prețuri angro la tot asortimentul Ⓟ

În acest weekend, în cel mai mare showroom de electrocasnice și electronice din Moldova ai prețuri exclusive la gama de produse Panasonic.

Panasonic este un brand japonez. Acest fapt vorbește despre nivelul înalt de calitate a tehnicii. Tehnologii inovatoare, fiabilitate, durabilitate și design atractiv. Doar în acest weekend poți cumpăra tehnica Panasonic la prețuri Angro!

Electrocasnice pentru bucătărie:

Mașinile de tocat carne macină carnea rapid și ușor datorită motorului puternic.

Blenderele de mână sunt echipate cu o varietate de accesorii pentru amestecarea, tocarea, felierea alimentelor.

Blenderele staționare sunt ideale pentru a face aluat pentru clătite și plăcinte, omletă și o varietate de creme.

Storcătoarele vă permit sa obțineți un suc omogen din fructe și legume proaspete, precum și congelate.

Gama largă de programe pentru mașina de pâine, vă va permite să gătiți pâine, aluat de pizza și plăcinte.

Printre cuptoarele cu microunde Panasonic, se numără cele care combină modul microunde și modul grătar. Gătitul durează mai puțin, deoarece, cuptoarele cu microunde gătesc rapid alimentele, iar modul grătar este adăugă o crustă aurie bucatelor.

Tot în acest weekend puteți achiziționa electrocasnice Panasonic: aparate de ras electrice, aparate de tuns, epilatoare.

La fel și uscătoare de păr și aparate de îndreptat părul Panasonic - toate la prețuri angro.

Prețurile la fiarele de călcat Panasonic încep de la 349 lei.

Telefoanele cu fir și radio din standardul DECT (DECT, Digital Enhanced Cordless Telecommunication) au funcționalități bogate: controlul volumului soneriei și difuzorului, reapelare cu o singură atingere. 

Panasonic proiectează și produce acest echipament din anul 1997. Cumpărarea unui telefon de la acest brand, va fi o alegere excelentă.

ULTRA - o versiune modernă a unui hipermarket de electrocasnice

  • Ultra înseamnă capacitate enormă - peste 3500 m2, cu peste 200 de locuri de parcare și mai mult de 50 de branduri cu asortiment maxim. 

  • Showroom-ul are o amplasare avantajoasă, în centrul capitalei, iar alternativa unei vizite este accesarea ultra.md  pentru shopping online. 

  • Varietatea propusă de Ultra este doar de la cele mai renumite branduri de electronice și electrocasnice.

  • Este foarte comod să găsești tot de ce ai nevoie, precum și să faci combinații când e cazul, pentru fiecare brand fiind amenajată o zonă aparte, conform conceptului shop-in-shop. 

  • Cel mai bun preț este principiul de bază al showroom-ului. Mai mult, Ultra a dezvoltat și un regulament în acest sens, rambursând 150% din diferența de preț a produsului în cazul în care l-ai găsit undeva mai ieftin. 

  • De cum ai achiziționat bunul, faci pickup instant. Depozitul cu adevărat „ultra”, de peste 10 000 m2 este situat la aceeași locație

Showroom-ul ULTRA este amplasat chiar în centrul orașului Chișinău, pe strada Columna 170 (pe teritoriul fostei uzine de tractoare).

Telefon: +373-6000-0003

Site

Facebook

Instagram

Youtube

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării