main logo
2164

Ultra: Noul brand de televizoare Kivi, deja în vânzare în Moldova Ⓟ

Să fim sinceri, timpul liber deseori îl petrecem în fața ecranelor de televizor privind filme, telenovele sau show-ul preferat. Ce poate fi mai bun, decât o cumpărătură, care va aduce bucurie întregii familii și va contribui la petrecerea timpului împreună?

Televizoarele KIVI, au apărut recent pe piața Moldovei. Compania KIVI are cinci ani și în acest timp au fost vândute mai mult de 1,3 milioane de dispozitive. De remarcat este că KIVI se ocupă în exclusivitate doar de producerea televizoarelor. Pe lângă aceasta KIVI are un Centru propriu de cercetare și de dezvoltare, care se află în Ucraina și China. Se produc televizoarele în TOP - 2 fabrică din lume de producere a televizoarelor - MTS (Șenicijeni, China). Printre partenerii lui KIVI sunt așa companii ca: Google, Netflix, JVC Kenwood, MediaTek și altele.

Noi am evidențiat 5 motive, de ce merită privite mai îndeaproape aceste dispozitive. 

1. Filme gratuite «din cutie»

Aveți lista cu filmele preferate ce le priviți cu toată familia? Dacă nu, aplicația de marcă KIVI MEDIA are deja conținut disponibil.  De exemplu, un pachet gratuit de filme transmise cu calitate, care tot timpul se actualizează. Nu e nevoie să te grăbești să cauți conținutul! Conectați televizorul la internet și bucurați-vă de vizionare imediată. De asemenea, sunt disponibile posturi TV și filme prin abonament.

2. Jocuri la nivelul calculatorului direct la televizor

Vă place să jucați, dar așa și n-ați procurat o consolă de jocuri? În KIVI MEDIA există o secțiune de jocuri. Sunt disponibile cele mai noi jocuri de la calculator, cum ar fi Fortnite, chiar la televizor, va fi nevoie doar de controller wireless. Toate gamepad-urile cu  Bluetooth, sunt compatibile cu Android.

Jocul se pornește de pe servere puternice de la distanță, dar procesul de joc, se transmite prin internet, direct pe ecranul utilizatorului, care controlează jocul de pe dispozitivul său. Dacă există o conectare bună la internet nu vei simți diferența între jocul de la televizor și cel de la un calculator de acasă performant.

Televizoarele acceptă până la cinci conexiuni de pe dispozitive Bluetooth. Vă puteși juca și relaxa cu toată familia, sunt preinstalate și jocuri pe Android pentru copii. Puteți să vă jucați cu toții împreună - inclusiv cu telecomanda, care de asemenea poate fi utilizată în timpul jocului.

3.  Google Android TV „Adevărat”

În televizoarele KIVI toate serviciile Google sunt disponibile, aplicațiile din Play Market sunt compatibile, la fel puteți instala aplicații din fișiere apk. Chromecast - ul vă ajută să priviți fotografiile de pe telefon, fără a conecta cablul.

De asemenea, actualizarea sistemului de operare va prelungi cu siguranță durata de viață a televizorului Dvs.

4. Ecranul de clasă A+ și sonorizarea de la JVC Kenwood

Pentru a corespunde standardelor înalte a imaginei de calitate, KIVI folosește doar panouri de clasă A+, precum și un șir de dezvoltări tehnologice și de programe (software). Televizoarele KIVI  menține HDR - ul nu numai pentru fișierele de pe unitate, dar și în timpul redării conținutului online și în timpul jocului cu consola de jocuri, sau al calculatorului. Datorită HDR - ului utilizatorul va putea vedea totul anume așa cum a dorit autorul și să primească o imagine mai bogată și mai contrastantă.

De asemenea, televizoarele acceptă tehnologia Super Contrast Control, care poate în mod automat să schimbe contrastul imaginii, nu doar pe întregul ecran, dar și în anumite părți ale sale, de exemplu în scenele întunecate. În timpul vizionării conținutului cu calitate mai jos de 4K, procesorul televizorului e capabil să îmbunătățească detaliile imaginii, precum și faptul că ele să devină mai clare, datorită tehnologiei Ultra Clear.

Sonorizarea televizoarelor este excelentă: a fost elaborată o sistemă acustică nouă prin susținerea companiei  JVC Kenwood, care este cunoscută în întreaga lume cu tehnica ei audio-video.

Tehnologia Dolby Audio Processing (DAP), poate alege presetări de sunete pentru filme, muzică și podcasturi, dar și dispune de instrumente suplimentare ceva de genul amplificării volumului vocii, sau a nivelării automate a sunetelor, ca de exemplu când se trece de la film la publicitate.

***

Destule motive de a se uita mai atent la ele? Dacă nu, poftim încă unul – aveți garanție la modul de afișaj a televizoarelor KIVI - 3 ani!

Televizoarele KIVI sunt disponibile pentru achiziționare în hipermarketul de electronice și electrocasnice ULTRA pe str. Columna 170 sau pe site-ul ultra.md    

Televizoarele KIVI le puteți procura în credit cu 0%. În 6 rate fără taxe suplimentare! 

Telefon: +373-6000-0003

Site

Facebook

Instagram

Youtube

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării