main logo
1524

Ultra: Kikka Boo weekend - prețuri angro la tot asortimentul Ⓟ

În acest weekend în cel mai mare showroom de electrocasnice Ultra, puteți procura cărucioare pentru copii, scaune auto, biciclete, trotinete, mașini și motociclete electrice pentru copii, precum și accesorii pentru igienă pentru bebeluși de la brandul Kikka Boo la prețuri Angro.

La ULTRA puteți achiziționa orice produs în 6 rate cu 0% dobândă, iar cererea de achitare în rate o puteți aplica și on-line pe site-ul www.ultra.md. Profitați acum de Kikka Boo Weekend

La Ultra găsiți și o zonă cu produse destinată copiilor. Asortimentul include atât dispozitive de divertisment și jucării pentru copiii, cât și lucruri necesare.

Astăzi am dori să vă prezentăm brand-ul Kikka Boo.

Brand-ul Kikka Boo este specializat în producerea produselor pentru copii, creând în același timp un sortiment extrem de divers pe fiecare categorie. Totodată, Kikka Boo a câștigat încrederea multor consumatori datorită calității, prețurilor accesibile, funcționalității și design-ul modern al produselor. 

În acest articol ne propunem să vă familiarizăm cu asortimentul de produse Kikka Boo de la ULTRA.

Cărucioarele Kikka Boo sunt practice, ceea ce asigură confort pentru copilul și părinte. Aproape toate modelele sunt uimitor de multifuncționale. Deci, puteți transforma căruciorul într-un pătuț detașabil, precum și într-un scaun auto. În plus, anumite componente ale cărucioarelor Kikka Boo pot fi personalizate conform stilului de utilizare. De exemplu, mânerul căruciorului este reglabil pe înălțime pentru un confort maxim.

Cărucioarele de la Kikka Boo au și alte caracteristici importante:

• Este ușor datorită cadrului din aluminiu;

• Poziția scaunul poate fi schimbată cu mers în față și spate;

• Copilul este în siguranță datorită sistemului de fixare în 5 puncte a centurii de siguranță;

• Manevrare ușoară prin roțile din față cu rotire la 360 de grade, cu mecanism de blocare.

Scaunele auto de la Kikka Boo garantează siguranța copilului Dvs. și confortul în timpul călătoriei. Toate scaunele auto sunt echipate cu o tetieră reglabilă, sistem de centură în 5 puncte cu suport pentru umere și o pernă moale pentru susținerea întregului corp.

Modelul 4 FIX, de exemplu, este echipat cu sistemul ISOFIX, care asigură fixarea scaunului auto la scaun automobilului și poate rezista la sarcini mari în cazul unui accident. În plus, în acest model de scaun auto a fost introdus un sistem de protecție laterală (SPS), care oferă protecție suplimentară în cazul impacturilor laterale. Modelul 4 FIX are, de asemenea, un spătar cu 4 poziții și o tetiera reglabilă în 7 poziții pentru o siguranță sporită.

Trotinetele Kikka Boo sunt adorate de copii. Pot rezista la o sarcină maximă de până la 50 kg.

Trotinetele electrice sunt echipate cu frână de picior și sunt produse din materiale de înaltă calitate.

Mașina sau motocicleta electrică Kikka Boo va fi un cadou grozav pentru băieței și fetițe, mai ales în lunile calde de vară. Plimbările vor deveni și mai interesante și mai  memorabile. Mașinile electrice de la Kikka Boo, pot fi controlate și de la distanță prin telecomandă. De fapt, părinții pot fi cei care conduc mașina, iar copilul se bucură doar de plimbare. 

Bicicletele Kikka Boo sunt concepute pentru copii de la 4 la 6 ani și se potrivesc atât fetelor, cât și băieților. Aceste biciclete sunt echipate cu roți adiționale pentru echilibru. Când copilul va învață să conducă bicicleta, roțile pot fi îndepărtate. În plus, bicicletele Kikka Boo au toate dotările necesare: frână fața și spate, reglare pe înălțime a ghidonului și scaunului. Acestea sunt fabricate din oțel, așa că vă vor rezista cât mai mult timp posibil.

Pe lângă cele enumerate mai sus de Kikka Boo Weekend veți găsi oferte avantajoase la scaun de alimentație pentru copii , spații de joacă pentru bebeluși, leagăne electrice, articole pentru îngrijire și igienă, jucării moi, la cele mai bune prețuri.

ULTRA – Confortabil și Simplu!

Telefon: +373-6000-0003

Site

Facebook

Instagram

Youtube

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării