main logo
1810

Ultra: Electrolux Weekend, prețuri exclusive la tot asortimentul Ⓟ

În acest weekend, în cel mai mare showroom de electrocasnice și electronice din Moldova, ai prețuri exclusive la toată gama de produse Electrolux.

Umidificatoare și purificatoare de aer, cămine electrice, boilere electrice de la brandul scandinav Electrolux le găsești la Ultra la cele mai atractive prețuri din Republica Moldova. 

Electrolux se poziționează printre liderii mondiali în domeniul electrocasnicelor. La producerea electrocasnicelor, compania Electrolux ține cont de trei principii, și anume: calitatea la standarde europene, consum econom de energie și design modern. 

La ULTRA am făcut un studiu și am determinat cele mai populare categorii de produse marca Electrolux, vedeți mai jos de ce:

Umidificatoarele de aemarca Electrolux ajută la menținerea unui nivel confortabil de umiditate în încăpere. Umidificatoarele de aer sunt procurate atât iarna cât și vara. De ce și vara? Aparatele de aer condiționat la fel usucă aerul. În plus, nu vă puteți face griji pentru siguranța copiilor sau a animalelor, deoarece, aeratorul umidificatorului Electrolux funcționează la temperatura camerei, astfel încât arsurile cu abur sunt excluse. Poți porni dispozitivul chiar și noaptea, deoarece, funcționează silențios. Pentru o atmosferă plăcută poți adăuga uleiuri esențiale, în recipientul special al umidificatorului. 

Purificatoarele  Electrolux curăță aerul de bacteriile patogene și alte microorganisme periculoase. În plus, purificatoarele au și funcția de umidificare. 

Mucegai, ferestre aburite, mirosuri neplăcute, umiditate în cameră - acestea sunt indiciile care arătă că aveți nevoie să achiziționați un deumidificator. Pe lângă uscare, acest dispozitiv este potrivit pentru uscarea hainelor și purificarea aerului de praf.

Căminele electrice – metoda rapidă de a crea confortul acasă. Prin ce se remarcă căminele electrice Electrolux

  • consumul econom al energiei electrice;
  • sistem inovator de imitarea a flăcării datorită tehnologiei REAL FIRE PERFECT;
  • modul încorporat Real Sound, emite perfect sunetul focului;
  • posibilitatea de utilizare în regimul „efect de flacără” fără încălzire;
  • design elegant.

Boilerele electrice Electrolux sunt ușor de instalat, au consume de energie redus, iar apa rămâne caldă pentru mai mult timp, datorită izolației termice, ceea ce permite iarăși, economisirea energiei. 



Ce avantaje ai la ULTRA:

  • ULTRA înseamnă capacitate enormă– peste 3500 m2, cu peste 200 de locuri de parcare și mai mult de 50 de branduri cu asortiment maxim;
  • Cel mai bun preț este principiul de bază al showroom-ului. Mai mult, ULTRA a dezvoltat și un regulament în acest sens, rambursând 150 % din diferența de preț a produsului în cazul în care l-ai găsit undeva mai ieftin;
  • De cum ai achiziționat bunul faci pick-up instant. Depozitul cu adevărat „ULTRA” de peste 10 000 m2 este situat la aceeași locație;
  • Ai întotdeauna un plan B! Poți procura oricare produs dorit în credit prin Moldindconbank și Microinvest, fără dobândă pe o perioadă de până la 24 luni, fără taxe suplimentare.

Showroom-ul ULTRA este amplasat chiar în centrul orașului Chișinău, pe strada Columna 170 (pe teritoriul fostei uzine de tractoare).

Telefon: +373-6000-0003

Site

Facebook

Instagram

Youtube

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării