main logo
1544

Ultra: E timpul pentru cadouri de la Whirlpool Ⓟ

Cumpără frigider, mașină de spălat rufe sau uscător de rufe de la brandul Whirlpool și primește Certificat Cadou de 500 lei, 800 lei sau 1000 lei.

Frigiderele Whirlpool cu tehnologie NoFrost, păstrează umiditatea necesară pentru alimente, totodată, nu se mai produce gheața specifică. Un electrocasnic potrivit oricărei familii. Aerul este distribuit astfel încât să avem o ventilație îmbunătățită. Pentru frigiderele NoFrost nu este necesară decongelarea. Tehnologia NoFrost reduce umiditatea din congelator, prevenind formarea gheții.

Alege mașina de spălat rufe Whirlpool cu capacitate de 6 kg, 8 kg, 9 kg, 10 kg, eficiența cu 1400 rpm. Prin tehnologia al 6-lea simț, mașina de spălat este capabilă să determine automat cantitatea de rufe încărcate, să selecteze modul optim, să regleze consumul de resurse și să monitorizeze ciclul de spălare.

Uscătorul de rufe Whirlpoolde acum mai mult spațiu datorită capacității remarcabile de 9 kg. Datorită tehnologiei al 6-lea Simț și a tamburului, hainele nu își vor pierde din strălucire. Cu ajutorul pompei de căldură, aerul este încălzit, astfel se reduce consumul de energie.

Cumpără și câștigă cu Ultra și Whirlpool!

Ultra – Confortabil și simplu!

  • Ultra înseamnă showroom cu suprafața de 3 500 m2, cu peste 200 de locuri de parcare și mai mult de 500 de branduri cu asortiment maxim.

  • Este foarte comod să găsești tot de ce ai nevoie, precum și să faci combinații când e cazul, pentru fiecare brand fiind amenajată o zonă aparte, conform conceptului shop-in-shop. 

  • Cel mai bun preț este principiul de bază al showroom-ului. Mai mult, Ultra a dezvoltat și un regulament în acest sens, rambursând 150% din diferența de preț a produsului în cazul în care l-ai găsit undeva mai ieftin. 

  • De cum ai achiziționat bunul, faci pick-up instant. Depozitul cu adevărat „ultra”, de peste 10 000 m2 este situat la aceeași locație.

Perioada promoției: 15.11.2022 – 15.12.2022

www.ultra.md

Adresa: mun. Chișinău, str. Columna, 170

Info line: 0600 00 000 

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării