main logo
2351

Ultima lună Pre-sale Aquaterra Oasis Ⓟ

Au rămas săptămîni numărate pînă la mult aşteptata deschidere Aquaterra Oasis din centrul sectorului Rîşcani!

Din 6 septembrie uşile Aquaterra Oasis vor fi deschise pentru toţi doritorii de a veni să cunoască primul complex wellness de tip privat din Moldova.

Puteţi să vă înregistraţi prealabil, apelând 022 628 000 pentru a vizita centrul nostru.

Aquaterra Oasis proiect creat sub egida companiei de construcţie Eldorado Terra şi a reţelei cluburilor Aquaterra.

Aquaterra –  generator al celor mai grandioase şi ambiţioase proiecte, etalon al calităţii, verificat în timp, pe parcursul celor 7 ani de activitate. Cluburile noastre fitness au devenit sinonime ale cuvintelor: modernitate, opulenţă, prosperitate, bunăstare.

SPA ZONE

Aveţi la dispoziţie un complex termal în care am adunat toate culturile a diverse băi din lume. Membrii clubului Aquaterra Oasis vor avea acces la complexul Spa cu hammam, cameră salină, saună romană şi saună rusească pentru revigorarea muşchilor, dar tot aici puteţi beneficia şi de o sesiune de masaj relaxant de la cei mai buni specialişti din Bali.

Abordare profesională a fitnessului

Sala de forţă Aquaterra Oasis este dotată cu cea mai modernă serie de aparate Technogym şi include: zona de antrenamente funcţionale, greutăţilor libere şi zona cardio cu o vedere panoramică superbă.

Bazinul sportiv 

Bazinul sportiv Aquaterra Oasis – este un bazin de 25 metri şi dispune de un sistem unic de curăţare a apei cu sare, în cîteva trepte.

Beauty Corner

Special pentru clienţii noştri am creat în incinta Aquaterra Oasis un Beaty Corner - salon de frumuseţe în care cei mai iscusiţi specialişti vă vor crea o imagine unică, folosind doar cosmetică şi aparate profesionale.

Atenţie! A rămas doar o lună de pre-sale! Doar pînă pe 30.09 puteţi profita de oferta cu reducere de 35% la procurarea cardului de membru al clubului!

Dacă alegi - alege ce e mai bun!

Date de contact: 022 628 000, oasis.aterra.md, oasis@aterra.md

Str. Bogdan Voievod 1

Complex Rezidenţial “Oasis Apartments”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării