main logo
1419

Toyota Centru Chișinău anunță test drive cu noul Camry Hybrid (P)

La elaborarea Toyota Camry Hybrid, compania Toyota a aplicat tehnologii de ultimă generație, ceea ce a oferit posibilitatea de a îmbunătăți performanțele automobilului.

Toyota Centru Chișinău anunță test drive cu noul Camry Hybrid (P)

Acesta este echipat cu un nou motor cu eficiență sporită, pe benzină, Dynamic Force cu injecție combinată capacitate cilindrică de 2,5 litri, cu puterea de 131 kW, 178 CP și puterea totală a sistemului Hybrid 218 CP (160 kW). Toyota Camry Hybrid are o transmisie Hybrid adaptivă, cu control electronic (e-CVT). 

Motorul din componența sistemului de propulsie hybrid asigură un consum eficient de combustibil (indicele estimat al consumului- 4,5 l în ciclul combinat), emisii scăzute de carbon și silențiozitate în timpul șofatului. Indicele de consum al compustibilului prin orașeste de 5.2 litri pentru fiecare 100 km și 4.4 litri - în afara orașului. Sistemul de izolare fonică de înaltă calitate garantează protecția contra zgomotului din exterior.

Noua Toyota Camry Hybrid a fost construită pe platforma Toyota New Global Architectura (TNGA), ceea ce a permis fortificarea caroseriei și coborârea centrului de greutate. Datorită suspensiei spate moderne, cu două brațe transversale duble, mașina a devenit încă mai echilibrată și confortabilă.

Versiune Hybrid a modelului Toyota Camry va fi prezentată în pachetul Premium. Special completat cu tehnologii noi.

Cea mai recentă tehnologie a displayului Head-up color cu proiecțievă permite să proiectați indicațiile instrumentelor de bord pe parbrizul mașinii, ceea ce simplifică construcția unei rute de navigație și afișează informații importante pentru șofer.

Sistemul de monitorizare a zonelor oarbe Blind Spot Monitor (BSM)vă ajută la schimbarea sigură și rapidă a benzii de circulație. Noile tehnologii facilitează și procesul de parcare. Sistemul de asistență la parcare cu frânare automată Intelligent Clearance Sonar (ICS) controlează spațiul din spatele vehiculului, reducând astfel riscul de coliziune. Sistemul auxiliar de asistență la ieșirea din spațiul de parcare cu spatele Rear Cross Traffic Alert (RCTA) cu funcția de frânare de urgență, poate activa automat frânele în caz de necesitate.

Sistem de încărcare fără fir după standardul Qi vă permite să încărcați telefonul mobil fără a utiliza un încărcător sau un cablu de alimentare.

Sistemul acustic inovator JBL cu 9 difuzoare, dă muzicii un sunet mai bun, iar grație acestui fapt călătoria devine și mai plăcută.

Noua Toyota Camry Hybrid este disponibilă cu o gamă largă de sisteme de securitate. Toyota Safety Sense (TSS) care ajută la protejarea șoferului și a pasagerilor. Pachetul său de funcționalități include: Cruiz-control cu funcția de menținere a distanței în raport cu automobilul din față (ACC), care vă permite să păstrați o distanță sigură până la vehiculul care se mișcă în față, în funcție de parametrii de deplasare specificați; Sistemul de control automat al fazei lungi a farurilor (AHB) oferind vizibilitate excelentă în timpul șofatului nocturn, Sistemul de avertizare a pericolului de coliziune frontală cu funcție de frânare automată (PCS), care indică posibilele coliziuni cu pietonii (în timpul zilei și noaptea) și cicliștii (pe parcursul zilei) și contribuie, de asemenea, la evitarea sau la atenuarea efectelor coliziunilor cu vehiculele din fața dvs., Sistemul de avertizare de ieșire de pe banda de circulație (LDA) care, utilizând camera, detectează liniile vizibile de culoare albă (galbenă) și avertizează conducătorul auto despre intersecția benzii selectate, aplică efortul de direcție pentru a reveni pe bandă; Sistemul de recunoaștere și informare a semnelor de trafic (RSA) furnizează informații actualizate (de exemplu, limita actuală de viteză) și anunță anumite semne de circulație pe care șoferul le-ar fi putut rata.

1.Valoarea este indicată condiționat și poate să difere puțin de volumul de lucru al motorului. Informații mai detaliate sunt disponibile la dealerul oficial Toyota Centru Chisinau“Continent”.

2.Include puterea motorului cu ardere internă și puterea motor-generatorului, care este reglată de sistemul de control al stemului Hybrid de propulsie și depinde de puterea bateriei de înaltă tensiune.

3.Datele prezentate aici privind consumul de combustibil au fost obținute în condiții ideale, fără a ține cont de stilul individual de șofat, de calitatea suprafeței drumului și de alte condiții (rutiere, de timp etc.). Indicii reali ar putea să difere semnificativ de cei prezentați și se determină numai experimental.

4.Denumirile pachetelor de dotări, prezentate aici și mai jos sunt pur convenționale, sunt utilizate exclusiv pentru comoditate la distribuția seturilor de parametri pentru vehicule și pot fi diferite sau pot lipsi în alte documente sau materiale.

Pentru mai multe informații despre Toyota Camry Hybrid, inclusiv prețurile, vă rugăm să contactați dealerul oficial Toyota Сentru Chisinau “Continent” T. 022 79 14 77.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării