main logo
2315

Top Shop: Vineri 13 – Astăzi este ziua ta norocoasă - 3 la preț de 1 la absolut toate produse Ⓟ

În acest an luna mai vă surprinde cu o zi mai deosebită, Vineri 13. Ziua în care superstițioșii așteaptă să fie cu ghinion, Top Shop o transformă în una mega norocoasă.

Am pregătit o OFERTĂ extraordinară. Alegi 3 produse diferite și achiți doar pentru 1. OFERTA este disponibilă la absolut toate produsele!

Astfel, ai șansa unică de a achiziționa produse necesare pentru bucătărie, dormitor, grădină, sănătate, sport sau încălțăminte, achitând doar pentru un produs. Dormeo, Delimano, Top Shop, Wellneo, Rovus și Walkmaxx vă pun la dispoziție o gamă largă de produse, preț accesibil și calitate superioară.

De asemenea, este o ocazie perfectă de a-i bucura și pe cei dragi cu mici cadouri. Este minunat să faci cadouri atunci când procuri 3 produse dar achiți doar pentru unul.

Nu uitați că OFERTA este disponibilă doar o singură zi, 13.05.2022. Ai la dispoziție doar 24 de ore pentru a crea combinația ta perfectă de produse

Tot ce trebuie să faceți pentru a beneficia de OFERTĂ este să accesați site-ul top-shop.md, să vizitați magazinele Top Shop din toată țara sau să apelați la numărul de telefon 022264 193. 

Shopping plăcut tuturor!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării