main logo
1269

Top Shop anunță Cel mai fierbinte Black Friday: Reducere -50% la articolele selectate Ⓟ

Suntem în mijlocul sezonului estival și pe lângă faptul că ne putem bucura din plin de zilele însorite și calde, am decis că ar fi minunat să venim cu ceva deosebit.

Tocmai de asta începând cu data de 17.07.20 dăm start la „Cel mai fierbinte Black Friday”. Vă oferim posibilitatea de a procura produsele preferate la jumătate de preț – REDUCERE -50% la articolele îndrăgite. Deoarece vara prețurile se topesc la maxim și trebuie să profitați din plin de acest lucru.

Cu siguranță că în acest moment vă întrebați ce produse veți putea procura cu o REDUCERE de -50%? Aveți ocazia unică de a achiziționa Nutribullet Roșu, aparatul de răcit aerul Rovus, friteuza Delimano, setul din plapumă și perne Dormeo Siena, aspiratorul Rovus Storm Vac, robotul de bucătărie Delimano, topperul Dormeo, setul de draperii cu imprimeu 3D și multe alte produse de care la sigur aveți nevoie și sunt utile pentru orice casă. Fie că este vorba despre bucătărie, dormitor sau îngrijire personală vă punem la dispoziție un asortiment bogat de produse.

Nu ezitați să beneficiați de cea mai fierbinte Ofertă a acestei veri și nu uitați că aceasta este disponibilă doar până la data de 27.07.20. Tot ce trebuie să faceți este să vizitați pagina top-shop.md, să ne apelați la numărul 022 264 195 sau să vizitați magazinele Top Shop din toată țara. Vă dorim să aveți parte de un shopping incendiar și nu uitați că stocul este limitat!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării