main logo
1587

Top angajatori 2021: Crunchyroll în top 3 cele mai apreciate companii Ⓟ

Crunchyroll se regăsește deja al 5-lea an consecutiv în topul celor mai buni angajatori din Republica Moldova.

În 2019 a obținut și titlul de cea mai bună companie pentru care să lucrezi, conform răspunsurilor oferite de către membrii echipei Crunchyroll. Acestea sunt rezultatele unui studiu realizat de compania AXA Management Consulting, care vine în ajutorul specialiștilor care își caută un job.

Ba mai mult, Crunchyroll este unicul reprezentat din domeniul IT din Republica Moldova din fruntea clasamentului, celelalte două poziții din top fiind ocupate de compania din domeniul petrolier Petrom Moldova și de operatorul de telecomunicații Moldcell.

Crunchyroll a fost evaluată prin intermediului unui chestionar anonim de către personalul managerial și specialiștii din cadrul companiei. Evaluarea companiei a fost realizată pe baza unor criterii precum: condițiile de muncă, sistemul de remunerare, oportunitățile de dezvoltare și perspective de creștere, comunicarea internă, cultura și atmosfera în echipă, și beneficiile adiționale oferite la toate cele de mai sus, etc.

„Ultimii doi ani au fost dificili, fiindcă ne-au schimbat percepția asupra multor lucruri și practic a trebuit sa ne reinventam și să ne adaptăm munca la noile condiții. Cel mai mult ne-a lipsit atmosfera din oficiu și toți colegii cu care lucrăm, glumim și depășim provocările, uneori prin discuții la o cafea. Având o cultură atât de bogată, multe evenimente, aniversari interne, cel mai greu a fost să ne adaptăm muncii de acasă, pentru că acasă pe lângă birou este doar liniștea și lista de sarcini, iar obișnuitele evenimente s-au mutat online. Avem mare noroc de familie și prieteni, de mai mult timp petrecut alături de ei, înțelegere și suport. În cadrul echipei ne străduim să fim uniți, să ne susținem, să împărtășim din experiența profesională și incercăm să păstrăm echilibrul dintre muncă și viața personal,” a declarat Elena Ivanova Managing Director, Crunchyroll, biroul din Chișinău, Moldova.

„Participarea în acest studiu ne-a oferit încă o dată șansa să ascultăm opinia colegilor noștri, care ne-au sugerat ce să mai îmbunătățim. Sincer, locul pe care suntem clasați nu prea are importanță, fiindcă mereu tindem să ne evaluăm rezultatele prin cultura noastră și pe cât de împliniți sunt oamenii noștri. În anul nou venim cu beneficii mai bune și continuăm dezvoltarea programelor interne. Vă așteptăm cu mare drag în cadrul echipei, pentru a vă convinge cât de fain poate fi să lucrezi cu noi,” a adăugat HRBP-ul, Marina Andriuca, Crunchyroll, biroul din Chișinău, Moldova.

Menționăm că, studiul Employer Brand Perception Survey 2021, realizat de AXA Management Consulting în parteneriat cu Asociația Business-ului European (EBA), identifică cei mai buni angajatori din ţară, companii care se dedică să ofere cele mai bune medii de lucru prin implementarea unor practici progresive de resurse umane. La studiu au participat 47 de companii din sectoarele IT, distribuţie şi vânzări, producere, financiar, prestare servicii şi altele.

Despre biroul Crunchyroll din Chișinău, Moldova.

Crunchyroll conectează fanii anime și manga din peste 200 de țări și teritorii prin conținutul pe care ei îl adoră. Cunoscut ca un serviciu de streaming de top care oferă conținut AVOD și SVOD, Crunchyroll, de asemenea, oferă experiențe pentru a aprofunda implicarea fanilor și a comunității prin social media, evenimente, jocuri, produse pentru consumatori, distribuție de content, creare de content și publicare de manga.

Desemnată „Top angajator din Moldova al anului 2021”, echipa, care este în creștere constantă, dezvoltă produsul, designul, ingineria și marketingul ce adună comunitatea fanilor pasionați. Aceștia operează în următoarele limbaje de programare: JavaScript, Golang, Kotlin, Swift, Objective-C, TypeScript, Java, PHP, and BrightScript.

Crunchyroll a fost fondată în 2006 și are sediul central în San Francisco, cu birouri în Los Angeles, Tokyo, Paris, Lausanne, Chișinău și Berlin (AV Visionen). Crunchyroll a fost achiziționată în august 2021 de Funimation Global Group, o societate mixtă între Sony Pictures Entertainment și Sony Music Entertainment Japan.

Dacă vrei să faci parte din echipa Crunchyroll, vezi lista posturilor vacante AICI.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării