main logo
4729

Tirex Petrol: O nouă stație PECO și-a deschis ușile la Nisporeni Ⓟ

O stație de alimentare cu carburanți din s. Bursuc, r-nul Nisporeni, și-a redeschis ușile pentru primii vizitatori într-un nou format.

SAC 19 a fost reconstruită în baza unui design modern, fiind dotată cu cele mai noi tehnologii. Angajații Tirex Petrol vor asigura o gamă largă de servicii și produse calitative, pentru a satisface cerințele consumatorilor. 

“În urma rebrandingului, compania ÎM Tirex Petrol SA revine pe pozițiile de lider pe piața produselor petroliere, deschizând tot mai multe stații pe teritoriul țării. Stația PECO 19 fiind amplasată pe unul dintre cele mai importante trasee din Republica Moldova, unind Chișinăul cu vama Leușeni.“ Alexandrina Albot, Departamentul Marketing. 

Noua stație PECO are peste 2080 metri pătrați, dispune de 4 stații de pompare și o gamă largă de produse petroliere, cum ar fi: Motorină Euro 5, Longlife, GPL, Premium 95 și Super 98.

“Compania oferă soluții benefice, realiste și flexibile pentru consumatori, comercializând carburanți de cea mai înaltă calitate la prețuri avantajoase. La deschiderea de astăzi încurajăm clienții cu reducere de 1 leu la toată gama de carburanți și carduri de reducere în valoare de 3% în orice stație PECO din rețeaua ÎM Tirex Petrol SA”, a spus Vasile Nanu, Departamentul Produse Petroliere. 

Stația dispune de un magazin dotat cu o gamă largă de produse din diferite categorii, gastronomie cu zona de odihnă și o terasă în aer liber, în care clienții vor putea lua o masă rapidă și gustoasă. 

“Pentru SAC 19 am pregătit un sortiment larg de mărfuri, de la lucruri de primă necesitate, la produse alimentare, băuturi și gustări rapide, oferind prioritate producătorilor locali. Am dezvoltat un concept gastro unic cu o paletă largă de bucate delicioase și bine preparate cum ar fi: plăcinte, sandwich-uri, hotdog-uri, burgere și multe alte delicii”, a menţionat Petru Profire, Departamentul Magazine. 

Cu ocazia deschiderii, vizitatorii au beneficiat de reducere de 1 leu la toată gama de carburanți, carduri de reducere în valoare de 3%, odorizante cadou și cafea gratuită. 

Despre companie:

Compania Î.M. Tirex Petrol S.A. este succesorul de drept al primei companii petroliere din Republica Moldova și unul dintre liderii detașați ai pieței produselor petroliere cu peste 80 de stații PECO și 800 de angajați.

www.tirexpetrol.com 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării