main logo
5133

Tehnologia revoluționară de diagnostic medical de la TerraMed Ⓟ

Tomografia computerizată (CT) și imagistica prin rezonanță magnetică (RMN) sunt cele mai informative metode de diagnostic medical, care permit detectarea timpurie a multor boli.

Cu acest scop, Clinica TerraMed a creat un Centru pentru Diagnosticarea Radiațiilor Multiplanare.

Directorul Centrului, Iurii Crijanovschii, radiolog de categorie superioară, relatează:

Centrul de diagnosticare a radiațiilor multiplanare a fost creat pentru a completa pe deplin gama de servicii de diagnostic medical din cadrul clinicii TerraMed și este echipat cu cele mai moderne echipamente și tehnologii unice pentru Moldova. Aceasta va permite medicilor noștri să efectueze cel mai precis diagnostic al pacienților.

Una dintre cele mai noi metode este tomografia computerizată cu 160 de straturi, dezvoltată pe baza tehnologiilor avansate 3D AIDR , care permite efectuarea oricărui studiu al tuturor grupurilor de pacienți și obținerea de imagini de o calitate excelentă cu un nivel redus de expunere la radiații, deoarece prioritatea noastră este nivelul minim de radiații cu calitatea maximă a studiului.

Imagistica prin rezonanță magnetică (RMN) 1.5T este un echipament unic nu doar în țara noastră, ci și în cele vecine.

Astăzi, mulți medici recomandă pacienților săi să facă CT sau RMN pentru a stabili cauzele bolilor, a disfuncției organelor cu scopul obținerii informației detaliate despre ce zonă a corpului este afectată. Cu alte cuvinte, CT și RMN sunt acele metode de examinare, care ajută medicul nu numai în stabilirea unui diagnostic, ci și în determinarea tratamentului corect.

Aceste tipuri de diagnostice fac posibilă obținerea datelor detaliate de cercetare și sunt extrem de sensibile.

În acest context, interacțiunea radiologilor cu medicii, precum și o abordare multidisciplinară a diagnosticului și determinării tacticii corecte de tratament pentru pacienții noștri, este o garanție a succesului.

TerraMed oferă pacienților o gamă completă de servicii de diagnosticare, chirurgicale și terapeutice, posedă tot ce este necesar pentru a îmbunătăți sănătatea pacientului.

Info:
TerraMed
Telefon: 022 202 373
Adresa: Chisinau, str. Cuza-Voda, 44А

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării