22 dec, 2020 13:00
643
0

Tehnica LG aduce căldură și confort în casa ta Ⓟ

22 dec, 2020 13:00
643
0

Cunoștem că Anul Nou este o sărbătoare de familie iar în contextul situației epidimiologice actuale evident că este mai bine să sărbătorim Revelion-ul acasă. Dar ce fel de iarnă fără celebrele filme de Crăciun, iar cu o vizionare mai plăcută și de calitate, vă ajută televizorul LG OLED.

 Milioane de pixeli cu autoiluminare prind viață pentru o calitate a imaginii mai realistă iar fulgii de zăpadă, mandarinele, pomii de Crăciun și Moș Crăciun par mai frumoși ca niciodată. Focurile de artificii vor prinde culori mai bogate pe televizorul Dvs. LG OLED, deoarece el oferă nuanță de negru perfect, cu cei peste 8 milioane de pixeli, care își pot controla individual luminozitatea. LG OLED este exact cazul în care imaginile de pe televizor sunt mai frumoase decât în realitate. Iar dimensiunea mare a ecranului se va încadra perfect cu design-ul casei dvs.

Iar când va începe numărătoarea inversă de Revelion, aceasta se va asorta perfect cu impecabilul Soundbar LG. El se combină perfect cu Dolby Atmos și DTS:X pentru a-ți oferi o imersiune completă în filmele pe care le îndrăgești. Sunetul de înaltă rezoluție oferă rate de eșantionare de 192 kHz și o adâncime de 24 biți, care îmbunătățesc precizia sunetului și oferă o experiență de ascultare mai plăcută. Soundbar LG este dotat cu tehnologia avansată de prelucrare a semnalului digital Meridian. Aceasta creează o difuzare amplă a sunetului, ridicându-l la nivelul urechilor și extinzând intrarea pe 2 canale la 3 canale, fără distorsiuni.. Cu aceste setări, sunetul devine mai clar, iar experiența de ascultare este și mai plăcută. 

Nu ratați nicio secundă în noul an și începeți să sărbătoriți exact la ora 12 împreună cu Saundbar LG. Cu toate acestea, cu un singur click în telefon, vă conectați și creați playlist-ul potrivit sau difuzați filmul dorit. LG Soundbar este un sistem audio elegant, confortabil, compact și de înaltă calitate, care se va integra ideal cu design-ul televizorului OLED LG pentru a aduce o completare perfectă a atmosferei interioare din casa Dvs.

Și când veselia e în toi, de ce să nu cântați și Dvs? Cu LG XBOOM, poți cânta singur modificându-ți vocea cu 18 efecte vocale diferite chiar și în timp ce cânți. Iar cu funcția „Remove Vocal”, aveți posibilitatea să eliminați partea vocală de pe aproape orice piesă. Simțiți-vă un artist adevărat cu LG XBOOM Music Center. Pe lândă toate vă puteți uita la televizor, bucurându-vă în același timp de un sunet puternic și echilibrat. LG XBOOM ca și Soundbar LG  este perfect compatibil și cu televizorul OLED LG. Tot ce trebuie să faceți este să-l conectați prin cablu optic sau prin conexiune wireless. Deasemeni, puteți conecta până la trei smartphone-uri diferite pentru a crea o listă de redare cu melodiile preferate ale tuturor membrilor familiei. 

Sărbătoriți Revelionul acasă cu compania LG.

Pentru achiziție, accesați un link de mai jos:

Bomba.md

Maximum.md

Enter.md 

Darwin.md 

Hi-tech

Mai multe puteți afla:

Facebook

Instagram

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter