main logo
1241

Superpolis.md: Polița de asigurare CASCO 50/50 de la serviciul de asigurări directe (P)

Probabil că fiecare proprietar de automobil s-a gândit vreodată să achiziționeze o poliță de asigurare CASCO.

Superpolis.md: Polița de asigurare CASCO 50/50 (P)

Acest lucru nu este deloc surprinzător, deoarece numai cu ajutorul produsului CASCO, vă puteți proteja de majoritatea situațiilor neplăcute și neprevăzute. 

Polița de asigurare CASCO 50/50 este o protecție împotriva riscurilor precum furtul, răpirea, sau deteriorarea automobilului Dvs.

De asemenea, programul de asigurare CASCO 50/50 va include: riscurile de deteriorare a mașinii în parcare, acțiunile ilegale ale terților părți, calamități naturale și multe altele.

Polița de asigurare CASCO 50/50 prevede toate riscurile unui CASCO complet, dar cu o economisire de 50% din costul unei asigurări obișnuite, dacă cu automobilul dumneavoastră nu se v-a produce cazul asigurat pe perioada valabilității poliței.

Vă propunem să utilizați super oferta CASCO 50/50 de la serviciul de asigurare directă Superpolis.md și compania de asigurări Garanție SA.

Istoria companiei de asigurări Garanție SA a început acum 24 ani, timp în care compania a oferit soluții eficiente clienților săi, adaptând în mod constant serviciile de asigurare cu tendințele pieței de asigurări și nevoile clienților, iar produsul de asigurare CASCO 50/50 nu este o excepție.

Pentru a concretiza costul CASCO 50/50, vă recomandăm să accesați site-ul companiei Superpolis.md și să utilizați calculatorul online. Astfel, veți primi calcului CASCO 50/50 pentru automobilul Dvs.

Asigurarea CASCO 50/50 se emite, ținând cont de următoarele criterii:

- Vârsta automobilului nu trebuie să depășească 10 ani;

- Se emite pentru o perioadă de 1 an;

- 50% din prima de asigurare trebuie achitată la moment, fără rate.

- Achitarea unei despăgubiri, în cazul unui eveniment asigurat, poate fi efectuată în două modalități: prin plata pentru reparația automobilului sau în numerar.

Acum, prețul nu vă mai împiedică să profitați de oferta profitabilă CASCO 50/50 pentru automobiliști. Completați formularul și obțineți o consultație mai detaliată.

Acordați atenție și utilizați ofertele noastre curente privind Casco,Cartea Verde și asigurarea obligatorie RCA.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării