main logo
652

Superpolis.md: Costul poliței de asigurare, calculat online (P)

Pe site-ul SUPERPOLIS.MD, în doar trei minute, puteți calcula costul asigurării auto, în funcție de condițiile individuale.

Timpul — cea mai valoroasă resursă

Trăim în epoca tehnologiilor informaționale, când orice problemă poate fi rezolvată prin accesul la Internet. Acest lucru economisește nu numai timpul, ci și contribuie la extinderea capacităților umane. Cu ajutorul oricărui gadget, este ușor de făcut o programare la medic, de comandat bilete de avion sau de prelungit un card bancar. Nu este surprinzător faptul că astfel de servicii, precum înregistrarea poliței de asigurare auto, au trecut cu succes în mediul online, înlocuind metodele tradiționale.

Tot mai mulți șoferi moldoveni apreciază, în fiecare zi, utilitatea și confortul platformei online SUPERPOLIS.MD. Datorită calculatoarelor online, care sunt ușor de navigat și utilizat, în doar 3 minute și câteva click-uri, obțineți polița RCA la cel mai bun preț, ținând cont de caracteristicile individuale ale autovehiculului Dvs.

Cum calculăm RCA online:

Pasul 1. Alegem unde este înregistrată mașina, apoi specificăm datele vehiculului.

Pasul 2. Alegem termenii de asigurare. În a doua etapă, introducem în calculatorul RCA online așa date, cum ar fi: de câți ani încheiați acorduri de asigurare obligatorie, câte accidente rutiere s-au produs din vina Dvs.

Pasul 3. În funcție de datele indicate de Dvs., calculatorul online vă va oferi costul poliței de la diferite companii de asigurări. Iar Dvs. veți alege deja un preț acceptabil.

Comod, rapid, ușor, puteți obține o gamă de oferte reale de la companiile de asigurări.

Avantajele înregistrării RCA pe portalul SUPERPOLIS.MD

Nu este nevoie să sunați sau să mergeți la birourile companiilor de asigurare, ca să aflați prețurile. Polița poate fi emisă într-o ambianță familiară și calmă, fără să fiți distras de agitația din jur sau de sfaturile cuiva. La fel, puteți imediat compara prețurile oferite de mai multe companii de asigurări, alegând prețul cel mai rezonabil.

Dvs. economisiți în mod semnificativ timpul – polița poate fi înregistrată online 24 de ore pe zi. Nu va fi nevoie să vă schimbați programul pentru a ajunge la biroul companiei de asigurare la o anumită oră.

Nu este nevoie să mergeți la biroul companiei doar să vă ridicați polița de asigurare gata. Vă va fi livrată gratis, în momentul și locul convenabil pentru Dvs.

Înregistrându-vă polița de asigurare pe portalul SUPERPOLIS.MD, Dvs. economisiți nu doar timp, ci și bani. Primind polița de asigurare la cel mai bun preț, economisiți bugetul familiei, ceea ce este foarte important!

Tot mai încercați să vă faceți timp ca să mergeți la o companie de asigurări, unde să prelungiți sau să procurați polița RCA? Fiți în pas cu timpul și nu vă pierdeți vremea, accesați portalul SUPERPOLIS.MD și comandați RCA chiar acum!

De asemenea, pe site-ul SUPERPOLIS.MD puteți completa și alte tipuri de asigurări — CASCO, RCA sau Cartea Verde.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării