main logo
1117

Studii.md vă invită la eveniment: Digitalizarea procesului educațional

Sistemul de învățământ din Republica Moldova face pași siguri către digitalizare, iar asta o demonstrează numărul mare de instituții de învățământ din țară care manifestă interes față de noile tehnologii și modul în care acestea pot îmbunătăți întreg procesul de învățământ.

Pe 24 septembrie, 13:30, la Tekwill se va desfășura un eveniment care urmărește să informeze invitații despre rezultatele pilotării proiectului Studii.md, să prezinte lansarea versiunii actualizate pentru profesori, de asemenea, să explice despre avantajele și impactul digitalizării asupra procesului educațional.

În cadrul evenimentului, organizatorii vor face o prezentare detaliată a proiectului Studii.md - o platformă online din Republica Moldova realizată cu suportul UNDP și ATIC și care urmărește eficientizarea comunicării dintre profesori, elevi și părinți. 

Platforma conține agenda electronică cu note, teme și frecvența elevilor la ore, registrul electronic pentru profesori, orarul lecțiilor etc.

De asemenea, la eveniment vor fi prezenți directorii instituțiilor de învățământ care au implementat deja sistemul Studii.md. Aceștia vor împărtăși propriile experiențe în ceea ce privește acest sistem și vor descrie platforma din punct de vedere practic. 

La eveniment sunt invitați directori ai instituțiilor de învățământ, profesori, părinți și elevi, dar și toți cei care își doresc să afle mai multe despre digitalizarea sistemului de învățământ din Republica Moldova. 

Participarea la eveniment este gratuită și necesită doar completarea în prealabil a formularului de înregistrare

Evenimentul este organizat de proiectul Studii.md, cu susținerea UNDP și Tekwill.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării