main logo
8223

Studii.md a lansat cursuri online pentru elevi, inclusiv absolvenți

Pe Studii.md a fost lansată platforma unde au fost agregate cursuri online gratuite pentru elevi: atât la disciplinele de bază, cât și la subiectele de pregătire pentru BAC.

Studii.md a lansat cursuri online pentru elevi, inclusiv absolvenți

Pe cursuri.studii.md veți găsi cursuri pentru elevii claselor I-XII, dar și materiale didactice de instruire la distanță pentru profesori. 

Cursurile și lecțiile sunt divizate pe clase și pe discipline. Pentru a începe instruirea trebuie să alegeți clasa, disciplina și cursul dorit. Platforma poate fi accesată de oricine, inclusiv de cei care nu sunt înregistrați în sistemul Studii.md.

Cursurile și lecțiile pe cursuri.studii.md au fost agregate din diferite surse și de la diferiți autori:  Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Primăria mun. Chișinău, platforma Invat.online, Tekwill, Universitatea Tehnică a Republicii Moldova, Clasa Viitorului etc.

Pentru absolvenții claselor liceale, la fel, sunt lecții online de pregătire pentru BAC la următoarele discipline: fizică, matematică, chimie, biologie, istorie, geografie, informatică și limba franceză.

Platforma online Studii.md a fost dezvoltată de către compania Simpals cu suportul și contribuția PNUD și a Centrului de excelență în domeniul TIC – Tekwill. Proiectul își propune îmbunătățirea calității educației în școlile din Moldova și trecerea treptată la formatul electronic.

Pentru a vă conecta școala la sistemul Studii.md, este nevoie ca administrația școlii să expedieze o solicitare la adresa de e-mail: info@studii.md sau să ne contacteze la numărul de telefon: 079 99  69 20.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării