main logo
5413

Știri.md oferă posibilitatea de a publica pe site articole sponsorizate

Știri.md continuă să se dezvolte și să adune zilnic un număr tot mai mare de cititori, iar pentru a crește comunitatea și a întări încrederea vizitatorilor noștri, portalul de noutăți ține să facă public anunțul despre oportunitatea de a publica pe site articole sponsorizate.

Conform datelor Gemius, compania europeană care se ocupă de cercetarea audienței din InternetȘtiri.md a intrat în vara acestui an în top 5 cele mai populare site-uri de știri din țară, înregistrând lunar peste 200.000 de utilizatori unici. 

Rezultatele obținute în doar un an și câteva luni de la lansarea Știri.md demonstrează încrederea și fidelitatea cititorilor noștri, iar asta ne motivează și ne determină să muncim și mai mult, așa încât să oferim zilnic știri proaspete și echidistante direct din prima sursă. 

Știri.md reprezintă un portal de noutăți, lansat în aprilie 2018. Site-ul publică zilnic cele mai importante și interesante noutăți politice, economice, sociale și de divertisment atât din Republica Moldova, cât și din întreaga lume.

Pentru a afla mai multe detalii și/sau pentru o eventuală colaborare, ne puteți contacta:

Număr de telefon:  + 373 22-888-06   

GSM: + 373 78-777-710                                     

Email: info@numbers.md 


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării