main logo
13186

Știri.md, cel mai citit agregator de noutăți în limba română din R. Moldova

Lumea a fost luată pe nepregătite de evenimentele din 2020, dar dincolo de greutăți și încercări sunt și vești bune în acest an.

Știri.md, cel mai citit agregator de noutăți în limba română din Moldova

Știri.md a devenit cel mai citit agregator de noutăți în limba română din Republica Moldova. Datele sunt confirmate de Gemius, compania europeană care se ocupă de cercetarea audienței pe Internet.

Astfel, statistica arată că site-ul nostru a fost preferat de cei mai mulți internauți din R. Moldova care au citit știri în primele 6 luni ale anului 2020.

Rezultatele obținute și încrederea cititorilor ne motivează și ne determină să muncim și mai mult, așa încât să oferim zilnic știri proaspete și echidistante direct din prima sursă. 

Știri.md reprezintă un portal de noutăți, lansat în aprilie 2018. Site-ul publică zilnic cele mai importante și interesante noutăți politice, economice, sociale și de divertisment atât din Republica Moldova, cât și din întreaga lume.

În ultimii doi ani, pe lângă faptul că vă pregăteam în permanență știri, am reușit să schimbăm designul și funcționalitatea site-ului, astfel încât să vă fie cât mai comod să navigați pe portalul nostru.

Știri.md dintotdeauna a fost o sursă sigură de informare rapidă. Datorită acestui fapt, am reușit să câștigăm dragostea și respectul publicului cititor.

Chiar în aceste clipe, în timp ce citiți acest articol, echipa redacției continuă să publice știri importante și relevante pentru fiecare locuitor al Moldovei, indiferent dacă trăiește la Chișinău sau în raioanele țării, inclusiv în stânga Nistrului, sau în alte zone de pe glob cu acces la Internet. 

Echipa redacției Știri.md vă mulțumește pentru atenția cu care citiți zilnic noutățile publicate.

Aplicația Știri.md poate fi descărcată gratuit acum atât de pe AppStore, cât și de pe Google Play

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării