main logo
1856

Stella Rosa: Băuturi pentru Anul Nou (P)

O zicală populară spune „Cum veți întâlni Anul Nou, așa și-l veți petrece”. Prin urmare, cu toții ne dorim ca rudele și prietenii să stea alături de noi la masa de sărbătoare din noaptea de revelion.

Stella Rosa: Băuturi pentru Anul Nou (P)

În această seară ne gândim la cele mai secrete dorințe și sperăm ca anul care vine să fie la fel de intens, precum băuturile pe care le închinăm în cinstea venirii acestuia. Astfel, special pentru întâlnirea anului 2020, Stella Rosa vă pune la dispoziție trei tipuri de băuturi de sărbătoare! 

Băuturile alcoolice rafinate și spumante Stella Rosa sunt o creație uimitoare a vinificatorilor moldoveni. Fiecare dintre ele combină o grijă deosebită, abilități speciale, mult talent și o viziune specială. În plus, vinificatorii Stella Rosa consideră că vinul este o adevărată filozofie. Controlul sever și coordonarea strictă a procesului de producție, în combinație cu tehnologia italiană, au permis obținerea unui produs de înaltă calitate, ce a fost creat cu multă căldură și dragoste.

Stella Rosa vă invită să alegeți una dintre cele trei băuturi pentru a sărbători Anul Nou. 

Stella Rosa Brut – un vin spumant excepțional, fabricat după tehnologii italiene. Pentru acest vin, se folosesc struguri albi selecți, culeși în regiunea centrală a Republicii Moldova: Chardonnay, Pinot Gris și Aligote. Vinul are un gust bogat, echilibrat și ușor fructat. Iar în aroma șampaniei turnate în pahare se simt note de mere, pere și citrice. Stella Rosa Brut are între 10,5 și 12,5% de alcool. Se recomandă de servit la o temperatură de 6-8 ° C. 

O altă băutură spumoasă potrivită pentru noaptea de Revelion este Stella Rosa Moscato, care posedă o dulceață magică și o delicatețe deosebită. Toate acestea se datorează varietății de struguri cu același nume și tehnologiilor speciale italiene, utilizate în procesul de producție. Stella Rosa Moscato are un buchet foarte ușor, cu un gust fructat și plăcut. Anume ea se va potrivi de minune cu fructele de mare, diferite gustări și fructe de pe masa de sărbătoare. Stella Rosa Moscato are 6-7% de alcool. Ca și precedenta, această băutură trebuie răcită până la 6-8 ° C pentru a vă putea bucura de aroma sa florală delicată. 

Noaptea de Revelion este timpul minunilor, așa că cei care așteaptă surprize pot fi surprinși cu o sticlă elegantă de Stella Rosa Fragolino. O băutură uimitoare, care poate fi identificată cu exactitate datorită aromei sale de căpșună proaspăt culeasă. Această bautura este caracterizată de un gust dulce plăcut, cu note delicate de căpșuni parfumate. Aroma băuturii spumoase este foarte catifelată și ușoară, ceea ce o face ideală pentru deserturile și prăjiturile din fructe. Stella Rosa Fragolino este puțin mai tare decât precedenta - 6-7% de alcool. Și nu uitați să o serviți rece.

Vinificatorii Stella Rosa sunt siguri că noul an, întâlnit cu unul dintre vinurile spumoase propuse, va face ca sărbătoarea dvs. să fie cea mai fabuloasă.

http://stellarosa.md/ 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării