main logo
2139

Sportmagazin.md: Toate tipurile de echipamente pentru fitness (P)

Începând cu anul 2001, compania Power Team este lider național în domeniul furnizării echipamentelor și accesoriilor profesionale pentru fitness.

În plus, Power Team este singura companie din Moldova, care proiectează și construiește terenuri de joacă de înaltă calitate pentru copii, peste 20 de modele de aparate de fitness exterior și terenuri de sport „Street WorkOut" de toate tipurile și pentru toate categoriile de vârstă. 

Acum, dacă doriți să aflați mai multe detalii despre serviciile și produsele echipei Power Team, puteți accesa noul site al companiei - sportmagazin.md. 

Site-ul sportmagazin.md întotdeauna dispune de echipamente de toate categoriile:

- aparate de fitness cardio:

- aparat de forță:

- echipament pentru aerobic, pilates și antrenament funcțional:

- echipament pentru aqua aerobic și multe altele.


Site-ul sportmagazin.md are o veste bună și pentru amatorii sportului în aer liber - posibilitatea de a comanda aparate de fitness exterior, pentru a putea practica orice activitate sportivă la aer curat. 

Avantajele practicării sportului pe aparatele de fitness exterior:

- organismul primește mai mult oxigen;

- apare posibilitatea de a vă întări sistemul imunitar și de a vă căli organismul;

- primiți o încărcătură grozavă de energie și de bună dispoziție;

- puteți combina exercițiile fizice obișnuite cu cele de forță;

- vă simțiți încrezători și în siguranță;

- vă puteți antrena fără antrenor, alegându-vă aparatele de fitness potrivite pentru dvs.;

- puteți practica sportul chiar și în pofida vârstei sau a sexului;

- vă puteți antrena și face exerciții de încălzire în orice moment al zilei convenabil pentru dvs.

Tipuri de aparate de fitness exterior:

- „Aparatele eliptice”. Ele combină funcțiile unui stepper și ale unei benzi de alergare. Aparatele eliptice pun în funcțiune mușchii picioarelor, coapselor, feselor și gambelor;

 - „Aparatul de vâslit" este un aparat de fitness de exterior, care ajută la întărirea mușchilor spatelui, picioarelor, brațelor, coapselor, dezvoltă rezistența și întărește mușchii abdominali;

- „Aparatul de fitness pendul" și „Aparatul de abdomen cu mișcare circulară”. Acțiunea acestor aparate de fitness are drept scop de bază antrenarea și întărirea mușchilor abdominali și obținerea unui abdomen plat.

- „Aparatul pentru hiperextensie” va întări mușchii abdominali și vă va transforma abdomenul în unul plat și frumos. În exercițiile pe acest aparat sunt implicați mușchii abdominali drepți și oblici.

Site-ul sportmagazin.md a fost creat de price.md – compania, care oferă magazine online în chirie. Astăzi, pentru a vă deschide un magazin online, nu mai trebuie să aveți abilități tehnice speciale și să alocați sume importante din bugetul companiei. 

Cu platforma pentru magazinele online price.md, orice companie își poate crea un site frumos și ușor accesibil în doar o singură zi. Prețul pentru un astfel de serviciu este de 399 lei, ceea ce reprezintă plata lunară pentru închirierea platformei.

Cumpărături plăcute!

Pentru a afla mai multe detalii despre cum puteți crea un magazin online, sunați-ne la numărul de telefon 079 970 999 sau scrieți-ne la adresa de e-mail market@price.md.



Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării