main logo
922

ȘOR: Iluminatul stradal, inaugurat încă într-un sat din raionul Orhei Ⓟ

Echipa Partidului „ȘOR” a aprins lumina și pe străzile satului Voroteț, din componența comunei Chiperceni, raionul Orhei, unde a fost dus la bun sfârșit proiectul iluminatului public.

ȘOR: Iluminatul stradal, inaugurat încă într-un sat din raionul Orhei Ⓟ

În această localitate a fost montată o rețea de curent electric cu lungimea de peste 13 kilometri, cu aproape 360 de corpuri de iluminat de tip LED. În cadrul proiectului, au fost schimbați 85 de piloni noi și modernizate toate transformatoarele de curent electric.

Oamenii din sat sunt mulțumiți că au lumină și că nu le va mai fi frică să meargă noaptea pe străzi.

„Vom merge pe străzi mai în siguranță pe timp de noapte. Unde locuim noi, nu era deloc lumină. Acum, după ce Șor ne-a adus lumină pe străzi, ieșim fără probleme,”, spune o tânără mămică.

„Fără lanternă nu ieșeam seara pe drum. Acum e foarte bine”, afirmă un localnic.

„Mulțumim celor care au realizat proiectul”, adaugă un alt localnic.

Ilan Șor le-a transmis locuitorilor satului un mesaj de felicitare cu ocazia finalizării proiectului.

„Oamenii au înțeles că succesele noastre sunt obținute prin muncă, dar nu prin vorbe goale și jocuri politice. Iluminatul stradal este doar începutul. 

2021 va fi anul reparației drumurilor. Vom repara toate drumurile din raionul Orhei, în toate satele conduse de primarii noștri”, a spus Ilan Șor într-un mesaj video.

Primarul comunei Chiperceni spune că, alături de Partidul „ȘOR”, în toate cele trei localități din cadrul comunei vor fi realizate și alte proiecte.

La rândul său, primarul comunei Chiperceni, Vasile Stelea, a declarat următoarele: „Cu ajutorul Partidului „ȘOR”, am reușit să facem și alte lucruri bune. Acum proiectăm două săli de sport. Vom face un centru multifuncțional la gimnaziu, unde vor fi amplasate o bibliotecă, o sală de lectură și o sală de computere”.

„Partidul „ȘOR” nu face geopolitică în raionul Orhei, ci politică socială. Noi am demonstrat în raionul Orhei că știm să administrăm corect banul public, iar proiectele implementate, inclusiv cel privind iluminatul stradal, sunt rezultatele noastre în acest sens”, susține Dinu Țurcanu, președintele raionului Orhei.

Mesaje de felicitare cu ocazia încheierii proiectului de iluminat stradal la Voroteț au transmis și deputați. Membrii Platformei „Pentru Moldova” i-a acordat primarului Vasile Stelea o diplomă a Parlamentului pentru finalizarea cu succes a proiectului iluminatului stradal.

„Suntem cel mai tânăr partid în Parlament, dar am devenit în scurt timpul una dintre principalele forțe politice. Oamenii au încredere în Partidul „ȘOR” pentru că această formațiune își respectă angajamentele asumate”, a spus deputatul Partidului „ȘOR”, Vladimir Vitiuc, vicepreședinte al Parlamentului.

„În timp ce unii vorbesc frumos despre Europa, de la tribuna Parlamentului, Ilan Șor și echipa sa construiește Europa aici, acasă, în localitățile unde suntem noi la putere. Iluminarea stradală reprezintă cel mai important proiect al nostru în fiecare din localitățile pe care le administrăm. Tot ce am reușit noi să facem s-a datorat sprijinului cetățenilor”, a spus deputatul Marina Tauber, vicepreședinte al Partidului „ȘOR”.

La alegerile locale din 2019, Partidul „ȘOR” a obținut, în raionul Orhei, 29 din cele 38 de mandate de primar. În total, raionul Orhei are 74 de sate și comune. Partidul „ȘOR” și-a luat angajamentul să implementeze proiecte privind iluminatul stradal în peste o sută de localități din țară. Concomitent cu iluminatul stradal, ale

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării