main logo
1148

ȘOR: Flori și cadouri fiecărui veteran din Al Doilea Război Mondial Ⓟ

Timp de trei zile consecutiv, mai exact în 7, 8 și 9 mai, Partidul „ȘOR” desfășoară acțiuni dedicate Zilei Victoriei. Fiecare veteran, din toate localitățile din țară, este felicitat cu flori, cadouri și muzică de fanfară.

ȘOR: Flori și cadouri fiecărui veteran din Al Doilea Război Mondial Ⓟ

De asemenea, în semn de înaltă prețuire și mulțumire, veteranilor li se oferă colete cu produse alimentare, de calitate superioară.

Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, deputatul Marina Tauber a declarat că avem obligația morală să-i onorăm pe veteranii noștri, să cinstim memoria celor căzuți pe câmpul de luptă, a celor care, cu prețul vieții, au adus pacea pe pământ. 

„Partidul „ȘOR” i-a tratat mereu cu profund respect pe veterani. I-a ajutat în diverse situații și va continua să-i sprijine”, a mai spus Marina Tauber.

Într-un mesaj de felicitare postat pe pagina sa de Facebook, președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a menționat că Ziua Victoriei are o semnificație deosebită pentru el.  

„Ziua Victoriei reprezintă viața. Dacă nu era această zi, familia mea, dar și alte milioane de familii, nu ar fi avut șansa de a supraviețui. Dacă nu m-aș fi născut, copiii mei nu s-ar fi născut...  

Ziua Victoriei arată că binele triumfă asupra răului nu doar în povești. Ziua Victoriei înseamnă libertate. Ziua Victoriei este ziua Păcii, datorită căreia continuăm să trăim, să creștem copii, să ne bucurăm de soare și de cer de senin. 

De aceea, an de an, vom marca această mare sărbătoare ca pe o zi a Vieții, Binelui, Libertății și Păcii”, a declarat Ilan Șor.

În fiecare an, de 9 Mai, Partidul „ȘOR” organizează mai multe acțiuni prin care îi onorează pe participanții la Marele Război pentru Apărarea Patriei și participă la festivități de comemorare a eroilor căzuți pe câmpul de luptă.

Astăzi, reprezentanții și simpatizanții formațiunii au participat la acțiunile organizate la Complexul memorial „Eternitate”, consacrate Zilei Victoriei, unde au depus flori în memoria celor căzuți în cel de-Al Doilea Război Mondial.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării