main logo
3396

Solomon Dendrarium – alege să trăiești în casa de lângă parc (P)

Când cauți o locuință, nu cauți acea ”casă de piatră”, ci un stil de viață care să înglobeze toate necesitățile, obiceiurile, valorile, dorințele tale și ale familiei.

Compania Solomon Construct Imobil creează spațiul locativ perfect, care să reprezinte punctul zero în realizarea visurilor tale!  

Compania Solomon Construct Imobil, cu 2 proiecte finalizate și date în exploatare cu succes, te invită să descoperi un ansamblu rezidențial ambițios din toate punctele de vedere, în care toate detaliile armonizează perfect cu necesitățile locatarilor și cu natura.

CEL MAI NOU POL DE DEZVOLTARE IMOBILIARĂ AL CHIȘINĂULUI

Aflat în centrul capitalei, în cea mai dezvolată zonă din Chișinău, ansamblul de apartamente noi Solomon Dendrarium este format dintr-un bloc structurat pe 2S + P + 14 etaje, însumând 143 de apartamente, variind de la cele cu 1 cameră, până la apartamente cu 4 camere.

Echilibrul între localizarea proiectului, prețul apartamentelor și calitatea execuției este principalul nostru atu. Vei descoperi un proiect cu arhitectură modernă și prețuri corecte pentru zona centrală a capitalei.

ASPECT ESTETIC ȘI CALITATE

Solomon Dendrarium este despre materiale de cea mai înaltă calitate și dotări specifice unui proiect premium, la prețuri corecte: 

Designul blocului este unul modern, fațada este predominată de închideri totale cu sticlă, fapt ce asigură suprafețe vitrate mari, care contribuie la sentimentul de spațiu primitor, cu multă lumină naturală în propria locuință.

CASA TA ÎN ARMONIE CU PARCUL DENDRARIUM

Dar mai presus de toate, nimic nu se compară cu emoțiile pe care ți le creează zilnic priveliștea de peste geam – bogăția naturală a parcului Dendrarium, care se află chiar la poalele blocului. Pentru comoditate, se va crea o zonă de acces în parc exclusiv pentru locatarii blocului. 

STIL DE VIAȚĂ ACTIV

Solomon Dendrarium îți oferă posibilitatea de a locui în centrul capitalei, fiind scutit, în același timp, de zgomotul și aglomerația citadină. Aflându-se la o distanță de 100 m de artera principală – bd. Ștefan cel Mare, în cea mai dezvoltată zonă din punct de vedere infrastructural, proiectul imobiliar încurajează stilul activ de viață al întregii familii: 

Noi suntem prea entuziasmați de oportunitățile pe care le oferă noul Complex Locativ, imposibil să le enumerăm pe toate într-un singur articol. Primele 10 apartamente s-au vândut deja, lucrările sunt în toi, iar prețul actual începe de la doar 749 euro/mp. Vă invităm să ne contactați la numărul de telefon: 067 555 000 pentru a rezerva apartamentul la care visați.

Solomon Dendrarium – casa ta la o plimbare de parc!

www.dendrarium.solomon.md 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării