main logo
2186

Simpals oferă magazine online gratuite pentru business (P)

Astăzi, sfera antreprenoriatului din Republica Moldova are nevoie de sprijin mai mult ca oricând. În primul rând, acest lucru se datorează faptului că consecințele luptei împotriva infecției cu COVID-19 au avut un impact serios asupra rentabilității și veniturilor oricărei afaceri – clienții nu pot ieși din casă fără necesitate urgentă. Mulți fac cumpărături online, dar nu toate companiile dispun de magazine online.

Simpals oferă magazine online gratuite pentru business (P)

În acest sens, compania Simpals oferă antreprenorilor moldoveni oportunitatea de a deschide magazine online, cu posibilitatea achitării online. 

Astfel, începând să livreze mărfurile la ușă, proprietarii afacerilor vor putea respecta regulile de carantină, dar și continua activitatea comercială.

Potrivit directorului serviciului, Vadim Jeleascov, acest lucru, pe lângă faptul că va ajuta la creșterea indicilor în scădere, va putea atrage și noi clienți pentru afaceri. 

„Orice companie își poate deschide un magazin în doar câteva zile, începând imediat să livreze mărfurile către clienți, de la ușă la ușă. Considerăm că, în condiții de carantină în diferite companii și de autoizolare a multor locuitori ai Moldovei, vânzările prin Internet cu opțiunea de achitare online reprezintă cea mai bună modalitate de a face față virusului și crizei”, a menționat Vadim Jeleascov.

După cum a subliniat directorul shop.price.md, această ofertă va fi valabilă pe toată perioada carantinei care a fost declarată în Republica Moldova.

Pentru detalii, vă rugăm să luați legătura cu Asistența tehnică:

shop.price.md

shop@price.md

Manager: 079970999 Lilian.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării